Experiențe împreună.
You are here:

A fost depistat pozitiv! Jon Jones, deposedat de titlul de campion UFC

A fost depistat pozitiv! Jon Jones, deposedat de titlul de campion UFC

Box

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

Jon Jones, unul dintre starurile artelor marţiale mixte (MMA), a fost deposedat de titlul de campion UFC la categoria semigrea, după ce a fost depistat pozitiv cu ocazia unui test antidoping, informează Reuters.

Jones a fost testat pozitiv la un steroid, înaintea meciului cu compatriotul său Daniel Cormier, disputat pe 29 iulie, pe care l-a câştigat prin KO tehnic în repriza a treia. Contraexpertiza efectuată marţi s-a dovedit, de asemenea, pozitivă, astfel că rezultatul meciului a fost anulat de către Comisia sportivă a statului California, iar Cormier a reintrat în posesia titlului de campion, pe care îl pierduse în faţa lui Jones.

În vârstă de 30 ani, Jon Jones a mai deţinut acest titlu în urmă cu doi ani, însă i-a fost retras de către UFC din motive disciplinare, după un accident rutier în urma căruia a fugit de la locul faptei.

În iulie 2016, el ar fi trebuit să lupte cu Cormier pentru centura de campion, însă nu a mai apucat, fiind suspendat pentru un an, după un control antidoping efectuat înaintea meciului, care s-a dovedit pozitiv la două substanţe interzise.

Fiind recidivist în materie de dopaj, Jones riscă acum o suspendare pe o perioadă de patru ani.

Comentarii
viewscnt
Articole similare