Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu ştie pe cine avantajează egalul dintre Dinamo şi FC Voluntari

Florin Pârvu ştie pe cine avantajează egalul dintre Dinamo şi FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Florin Pârvu, antrenorul lui FC Voluntari, a tras concluziile la finalul partidei dintre Dinamo şi FC Voluntari, încheiată de egalitate, scor 1-1.

Dinamo a remizat, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii României. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi Cascini ’37 pentru oaspeţi.

FC Voluntari nu se mulţumeşte cu remiza de pe Arcul de Triumf! Ce a declarat Florin Pârvu

La finalul partidei, Florin Pârvu s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut şi a preferat să ”dribleze” discuţiile referitoare la arbitraj şi a susţinut că remiza le avantajează pe contracandidatele celor două formaţii în lupta pentru evitarea retrogradării.

A fost un meci cu intensitate. Ambele echipe şi-au dorit să câştige. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, de jucătorii care au intrat pe parcurs, au intrat cu atitudine.

Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva, poate pe celelalte contracandidate. Sperăm să luăm punctele rămase până la final. În play-out s-a jucat cu multă intensitate, echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric. Nu vreau să mă gândesc la retrogradare, mai avem două meciuri, important este să ne îndeplinim obiectivul.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, poate se putea da ceva la acea fază la care Carnat a scăpat singur. Au avut un plus astăzi, suporterii, îi ajută foarte mult, dar vrem să ne gândim doar la ce avem noi de făcut.

Puteam să închidem meciul prin bara lui Nicu Carnat şi la ratarea lui Florea. Presiunea este imensă, creşte de la etapă la etapă. Asta afectează şi prestaţiile jucătorilor”, a spus Florin Pârvu, după Dinamo - FC Voluntari 1-1.

Afla mai multe despre: dinamosuperligavoluntari 

viewscnt
Articole similare