Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost deranj mare în vestiarul CFR-ului: ”Mamma mia, ce ne-a făcut la pauză. Nici nu vreau să vă spun”

A fost deranj mare în vestiarul CFR-ului: ”Mamma mia, ce ne-a făcut la pauză. Nici nu vreau să vă spun”

Superliga

Comentarii

CFR s-a impus în faţa lui Dinamo în această seară, da nu a făcut o prima repriză prea bună, ceea ce l-a scos din sărite pe Dan Petrescu care i-a pus la punct pe jucători la vestiare.

”Terenul şi-a pus amprea asupra jocului. A doua repriză am ieşit mai motivaţi ştiam că trebuie să marcăm repede pentru a câştiga.

Nici nu vreţi să ştiţi ce a fost la pauza în vestiar, dar e bine că am câştigat.

Fotbalul greşeala aşteaptă, e bine că a greşit pentru noi, e bine că am ieşit câştigători.

Sincer mi-ar place ca Dinamo să meargă in Play-Off, e o echipă bună care ar merita să fie acolo sus dar e clar că le va fi greu să fie acolo sus. Miriuţă mearită  pentru că e un antrenor foarte bun.

CFR e o echipă care ne apărăm destul de bine şi aceasta se vede după numărul de goluri foarte puţine pe care le-am primit”, a declarat Deac la CFR Cluj.

Culio a vorbit la Telekom Sport despre ce s-a petrecut la pauză în vestiarul CFR-ului.

”Este incredibil, acum la 3-4 ani, eu golgheter, este incredibil. Asa e fotbalul, se întamplă în fotbalul de acum. Sunt fericit  pentru echipă, nu pentru mine.

Tu ştii ce a făcut la pauză?... mama mia. la pauză ... mamma mia. Nu vreau să vorbesc. El este un antrenor cu caracter şi asta pentru noi e foarte bine.

Crezi că vă veţi întâlni cu Dinamo în play-off? Da, sută la sută. O echipa mare cum este Dinamo nu poate să fie afară de play-off”, a declarat Culio la Telekom sport.

Afla mai multe despre: culiocfr clujdinamoliga 1deac,  

viewscnt
Articole similare