Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la CFR l-a distrus pe Adrian Mutu şi şi-a anunţat plecarea, chiar după victoria cu Craiova: ”Nu are caracter”

Jucătorul de la CFR l-a distrus pe Adrian Mutu şi şi-a anunţat plecarea, chiar după victoria cu Craiova: ”Nu are caracter”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a făcut uitat meciul dezastruos cu Farul din urmă cu o săptămână şi s-a impus pe terenul Universităţii Craiova, scor 1-0.

La finalul partidei, Panagiotis Tachtsidis l-a făcut praf pe Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei clujene. În urmă cu trei săptămâni, Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eliminarea catastrofală din Cupa României, 0-4 pe terenul Corvinului Hunedoara.

La acel meci, mijlocaşul grec al formaţiei ardelene a văzut cartonaşul roşu în primul sfert de oră şi a fost acuzat de mulţi specialişti că l-a ”lucrat” pe Adi Mutu. La câteva zile după ce a renunţat la postul de antrenor al CFR-ului, Adi Mutu l-a taxat pe Tachtsidis, despre care a spus că ”nu îşi doreşte să îl mai întâlnească vreodată”.

La Craiova, Tachtsidis a oferit o pasă frumoasă de gol pentru Bîrligea şi s-a dezlănţuit la interviu, lansând câteva acuze grele în direcţia lui Adrian Mutu. Grecul a spus că fostul atacant al Fiorentinei ”nu are caracter” şi a anunţat că va pleca din vară din Gruia.

L-a desfiinţat în direct pe Adrian Mutu! Jucătorul de la CFR şi-a atacat fostul antrenor şi a anunţat că pleacă din Gruia

”Să fiu sincer, cred că meritam victoria şi cred că meritam cele trei puncte.

Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc.  Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă.

Toţi au spus că sunt terminat , că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci şi le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Panagiotis Tachtsidis, după Universitatea Craiova - CFR 0-1.

 

 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare