Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ianis Hagi, ipostază neobişnuită la antrenamentul lui Alaves, după trei meciuri consecutive în care a rămas pe bancă

FOTO | Ianis Hagi, ipostază neobişnuită la antrenamentul lui Alaves, după trei meciuri consecutive în care a rămas pe bancă

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi are viaţă grea în Spania, la Deportivo Alaves. Fostul jucător de la Genk nu a mai jucat de trei meciuri.

Folosit ultima oară în partida de pe Estadio San Mames, cu Athletic Bilbao, meci disputat la mijlocul lunii martie, Ianis Hagi este în modul "zen" la antrenamentele echipei sale. Internaţionalul român a fost surprins într-o poziţie "zen" la ultimul antrenament al echipei sale, alături de coechipierii săi.

FOTO | Ianis Hagi, calm la antrenamente, deşi nu reuşeşte să prindă minute în La Liga

Ianis Hagi a înscris doar două goluri în tricoul celor de la Deportivo Alaves, ambele într-o partidă de cupă, împotriva unei formaţii din ligile inferioare ale Spaniei.

Hagi s-a remarcat şi într-o partidă din La Liga. A pasat decisiv într-un meci împotriva unui gigant din Spania, Atletico Madrid, într-o partidă pierdută de Alaves, cu scorul de 2-1.

Ianis Hagi va reveni din împrumutul său în Spania, la sfârşitul acestui sezon. Glasgow Rangers este echipa de care aparţine fostul jucător al Viitorului Constanţa.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 25, conform transfermarkt.com

Ianis Hagi a jucat în ambele partide de pregătire disputate de echipa naţională în luna martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Afla mai multe despre: ianis hagideportivo alavesla liga 

viewscnt
Articole similare