Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, mesaj emoţionant de ziua sa de naştere, petrecută pe patul de spital: "Sunt pregătit"

Olimpiu Moruţan, mesaj emoţionant de ziua sa de naştere, petrecută pe patul de spital: "Sunt pregătit"

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan, jucătorul român al celor de la Ankaragucu, formaţie din prima ligă turcă, îşi sărbătoreşte ziua de naştere din spital, după o accidentare gravă suferită în meciul cu Besiktas.

Fostul mijlocaş ofensiv al celor de la FCSB a suferit o accidentare gravă care îl va ţine pe bară pentru tot restul sezonului, cât şi pentru EURO 2024.

"În urma examinărilor medicale ale lui Olimpiu Moruţan, jucător care a ieşit accidentat în meciul cu Beşiktaş, s-a constatat că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. Fotbalistul va fi operat cât mai curând posibil", au transmis cei de la Ankaragucu, printr-un comunicat.

Moruţan a fost operat de ziua sa de naştere

Fostul jucător al celor de la FC Botoşani şi-a sărbătorit ziua de naştere, zi în care a împlinit vârsta de 25 de ani, în spital, alături de familia sa şi de apropiaţi. Acesta a transmis un mesaj pe reţelele de socializare în care anunţă faptul că este pregătit să-şi înceapă procesul de recuperare şi abia aşteaptă să revină pe teren.

"Ultimele zile au fost, probabil, unele dintre cele mai grele pe care le-am experimentat, dar sunt recunoscător celor din jurul meu.

În acest an îmi aniversez ziua de naştere într-o manieră neaşteptată, iar cadoul pe care l-am primit a fost reuşita operaţiei, mulţumită unei echipe excepţionale. Mă simt bine, dar ştiu că urmează o perioadă lungă şi dificilă pentru recuperare, pentru care sunt pregătit.

Ankaragucu sunteţi incredibili. Mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi oferit în această perioadă dificilă. De asemenea, mulţumiri fanilor şi prietenilor pentru urările lor", a transmis Moruţan, pe Instagram.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanankaragucuechipa nationalaturcia 

viewscnt
Articole similare