Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu l-a văzut în Superliga şi a dat verdictul: "Îmi place foarte mult! Mă revăd în el". Şi-a găsit "urmaşul"

Florin Răducioiu l-a văzut în Superliga şi a dat verdictul: "Îmi place foarte mult! Mă revăd în el". Şi-a găsit "urmaşul"

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al echipei naţionale a României, a evidenţiat un jucător în mare formă, în Superliga.

Fostul atacant al echipei naţionale, cât şi al italienilor de la AC Milan, a vorbit foarte plăcut despre un atacant important al campionatului nostru, din prezent. Este vorba de atacantul celor de la Fiorentina, împrumutat în ultimele două sezoane la Farul Constanţa, Louis Munteanu (21 de ani).

Golgheterul Farului în acest sezon, Munteanu are parte de un sezon excelent după plecarea golgheterului "marinarilor" din sezonul trecut, Denis Alibec. Louis Munteanu este gata să facă un nou pas în cariera sa, şi să joace într-un campionat important din străinătate, după o perioadă petrecută la echipa de juniori a celor de la Fiorentina.

Răducioiu i-a urmărit atent prestaţiile şi a dat un verdict neaşteptat, Louis Munteanu are calităţi similare cu cele ale sale, din perioada în care rupea plasele prin toată Europa.

Florin Răducioiu: "Mă revăd un pic în el"

"Îmi place foarte mult Munteanu, Louis Munteanu. Îmi place foarte mult, mă revăd un pic în el, îmi place un pic stilul lui, a dat goluri fantastice, mă revăd în acele goluri", a declarat Florin Răducioiu, la Sport.ro

Louis Munteanu a înscris de 10 ori în 32 de partide în toate competiţiile, în acest sezon, iar o cifră remarcabilă din statistica atacantului în vârstă de 21 de ani. 5 goluri în ultimele 6 partide, toate în play-off, arată forma principalului "atacant" al marinarilor, din ultima perioadă.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut la Academia Gheorghe Hagi, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: superligalouis munteanuflorin raducioiufarul 

viewscnt
Articole similare