Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastrele se ţin lanţ la Chelsea. Campionul mondial de peste 120 de milioane de euro, out pentru restul sezonului

Dezastrele se ţin lanţ la Chelsea. Campionul mondial de peste 120 de milioane de euro, out pentru restul sezonului

Chelsea

Comentarii

Chelsea a primit o nouă lovitură în acest sezon dezastruos pentru club. Enzo Fernandez (23 de ani) a devenit indisponibil pentru finalul stagiunii.

Chelsea trece printr-o perioadă nefastă în istoria clubului. Tocmai a înregistrat cel mai dur eşec al sezonului, chiar în faţa rivalilor de la Arsenal, scor 0-5, în Premier League.

Enzo Fernandez, cel mai nou pacient al infirmeriei londoneze. Va rata restul sezonului pentru Chelsea

Iar infirmeria clubului de pe Stamford Bridge a mai primit un pacient. Pe lângă Cole Palmer, cel mai în formă jucător al albaştrilor din acest sezon, a ”răpus” şi Enzo Fernandez.

Campionul mondial argentinian a devenit indisponibil, după ce a hotărât să se opereze pentru hernie. În ultimele săptămâni s-a confruntat cu dureri mari din cauza problemei medicale.

Astfel, jucătorul pe care Chelsea plătea suma de 121 de milioane de euro celor de la Benfica în ianuarie 2023 va rata restul meciurilor din acest sezon, dar speră să revină la timp pentru a putea participa alături de naţionala Argentinei la Copa America 2024.

Enzo Fernandez a disputat 62 de meciuri la Chelsea şi a livrat şapte goluri şi cinci pase decisive. În tricoul Argentinei, unde a devenit campion mondial în 2022, a jucat 21 de partide şi a marcat de patru ori.

După ce a fost distrusă şi la propriu, şi la figurat în derby-ul cu Arsenal, Chelsea a ajuns la jumătatea clasamentului din Premier League, unde ocupă doar locul 9, cu 47 de puncte.

Afla mai multe despre: enzo fernandezchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare