Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, încântat după ce UTA a urcat pe primul loc în play-out: "Obiectiv îndeplinit"

Mircea Rednic, încântat după ce UTA a urcat pe primul loc în play-out: "Obiectiv îndeplinit"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, este fericit după ce formaţia arădeană s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul cu Oţelul Galaţi.

UTA Arad a urcat pe prima poziţie din clasamentul play-out-ului, după victoria în faţa Oţelului Galaţi. Arădenii au dat lovitura pe contra-atac de trei ori în repriza secundă a duelului cu Oţelul. Omondi, Luckassen şi Pop au marcat pentru formaţia din Arad. Juri Cisotti a înscris unicul gol al oaspeţilor, chiar la ultima fază a meciului.

Mircea Rednic: "Orice antrenor îşi doreşte o astfel de atmosferă, cum e la Arad"

"O victorie mare. Nu a fost o victorie neaşteptată. În prima repriză, au avut (n.r. Oţelul) vreo câteva situaţii în care ne puteau marca goluri. Ne-a trecut glonţul pe la ureche în dese rânduri!

E o echipă foarte bună şi bine pregătită. Oţelul este o echipă bine organizată şi foarte omogenă. Şi-au păstrat nucleul de jucători, după ce au promovat în SuperLigă. Fizic, cred că am stat mai bine decât ei. Am gestionat bine meciul, în special în repriza a doua. L-am trecut pe Omondi în spatele lui Kevin şi am reuşit să îi blocăm.

Am observat că fundaşii centrali ai Oţelului nu sunt de mare viteză şi în felul ăsta am reuşit să îi surprindem. I-am certat un pic pe jucătorii lui UTA, la pauza meciului, şi în repriza a doua au jucat mult mai bine. Este o victorie meritată.

Pentru moment suntem pe primul loc. Asta ne-am şi dorit! Obiectivul este realizat la UTA. Sunt trei puncte foarte importante. Vreau să felicit jucătorii, staff-ul tehnic şi suporterii. E altceva când ai suporteri în tribune. A fost o atmosferă foarte bună. Ne-au împins de la spate să obţinem victoria.

La mine nu există relaxare. Trebuie să jucăm bine şi în următoarele meciuri. Jucătorii trebuie să dea totul până la finalul campionatului. Eu mai am un sezon la Arad.

Mă simt foarte bine aici pentru că sunt iubit la UTA. Orice antrenor îşi doreşte o astfel de atmosferă, cum e la Arad", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: mircea rednicutauta aradotelul galatiplay-out 

viewscnt
Articole similare