Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu: ”Nu suntem Manchester City”. Antrenorul lui Hermannstadt atrage atenţia: ”Lumea nu are răbdare”

Măldărăşanu: ”Nu suntem Manchester City”. Antrenorul lui Hermannstadt atrage atenţia: ”Lumea nu are răbdare”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (49 de ani), a tras concluziile după victoria contra celor de la Petrolul Ploieşti.

FC Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-0, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii României.

Sibienii au deschis scorul pe teren propriu, în minutul 38 al meciului cu Petrolul, când Valerică Găman a înscris cu o lovitură de cap. 

În repriză secundă, ploieştenii nu au mai avut pretenţii ofensive şi, în minutul 75, Ianis Stoica a stabilit scorul final al înfruntării: 2-0 pentru Hermannstadt.

Reacţia lui Măldărăşanu, după victoria cu Petrolul

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a fost mulţumit cu victoria reuşită pe un teren plin de apă şi a făcut o comparaţie cu Manchester City.

”Au venit şi acele faze fixe şi până la urmă ne-a ieşit. Pe astfel de terenuri cine marchează primul câştigă meciul. Îmi felicit băieţii pentru efortul depus, au jucători de calitate care pot face diferenţa.

În a doua repriză au început să joace, ne-au pus probleme. Jocul lor a făcut ca noi să ne retragem puţin. Bineînţeles, am urmărit aceste pase în spatele fundaşilor, da, ne-a ieşit. E o victorie muncită şi meritată.

(n.r. despre Oţelul) O echipă foarte incomodă care nu te lasă să joci, au pus probleme tuturor echipelor mari, va trebui să ne refacem şi noi, şi ei. Vor fi şi ceva schimbări, va trebui să aducem şi ceva prospeţime. Un meci cred că tot de luptă.

Nu pot să vorbesc despre lucrurile astea. Au fost probleme în trecut, acum există stabilitate. Lumea nu are răbdare, dar este un club tânăr şi parcă aşteptările datorită jocului nostru lumea vrea prea mult.

Asta nu înseamnă că noi nu ne dorim, dar mă aşteptam ca unii suporteri să ne încurajeze în momentele grele. Nu trebuie să batem mereu 2, 3-0, nu suntem Manchester City”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt devine lider în play-out, având acelaşi număr de puncte cu UTA, 31, dar un golaveraj mai bun. Petrolul este pe locul al cincilea, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare