Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost o seară nebună la Telekom Sport! New Jersey şi Boston au făcut show de zile mari într-un meci fabulos: New Jersey – Boston 2-3

A fost o seară nebună la Telekom Sport! New Jersey şi Boston au făcut show de zile mari într-un meci fabulos: New Jersey – Boston 2-3

Hochei pe gheață

Comentarii

În cea mai aglomerată seară din NHL, cea dinainte de Thanksgiving Day, în care au jucat 30 din cele 31 de echipe ale ligii, Telekom Sport a transmis în direct cel mai spectaculos duel. New Jersey şi Boston s-au luptat cu dinţii pentru fiecare punct şi au avut nevoie de 11 runde de şuturi de departajare pentru stabilirea unei câştigătoare.

Gazdele veneau din postura de lideri ai diviziei Metropolitan, dar Boston Bruins au răspuns cu Hudobin titular în poartă. Rusul primise câte un singur gol în cele două meciuri anterioare, victoriile de la Los Angeles şi San Jose. Scenariul a părut că se repetă şi la Prudential Center, unde Boston a condus cu 2-0, iar Devils păreau incapabili să-l învingă pe portarul născut în Kazahstan.

 În cele din urmă, după 42 de şuturi pe poartă, New Jersey a obţinut egalarea in extremis, cu mai puţin de 5 minute rămase din joc, şi a salvat un punct în clasament. În prelungiri şi la şuturile de departajare, cei doi portari au strălucit: doar 3 din cei 22 de executanţi au reuşit să marcheze, iar debutantul Charlie McAvoy a înscris golul victoriei pentru Boston.

Pentru că joi, 23 noiembrie, nu este programat niciun meci de Thanksgiving, următoarea transmisie în direct la Telekom Sport va fi sâmbătă dimineaţă. De la ora 00:00, Washington Capitals primesc vizita liderului NHL, Tampa Bay Lightning.

Afla mai multe despre: new jerseybostonnhlspectacoltelekomsport 

viewscnt
Articole similare