Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat patru goluri în Superliga 2023/2024 şi vrea la EURO 2024: ”Mă motivează acest lucru şi muncesc zi de zi”

A marcat patru goluri în Superliga 2023/2024 şi vrea la EURO 2024: ”Mă motivează acest lucru şi muncesc zi de zi”

Fotbal

Comentarii

Calificarea naţionalei de seniori a României la EURO 2024 pare să-i fi trezit la realitate pe jucătorii români, care au început să muncească mult mai mult la antrenamente pentru a fi într-o formă cât mai bună în momentul în care Edi Iordănescu va anunţa lotul final.

Unul dintre jucătorii care se simte motivat suplimentar după această calificare este atacantul celor de la Farul Constanţa, Louis Munteanu.

Louis Munteanu vrea la EURO 2024

Louis Munteanu a debutat în naţionala României şi se afla, oricum, în vederile selecţionerului Edi Iordănescu, însă nu are şi un loc asigurat în lot pentru turneul final.

Are şansa lui, dar este conştient că va trebui să muncească şi mai mult decât o făcea până acum şi să obţină cifre cât mai bune în tricoul Farului, pentru a fi prezent în Germania.

Atacantul a avut un an 2023 foarte bun şi speră ca 2024 să fie unul cel puţin la fel de reuşit precum precedentul.

Anul 2023 a fost cel mai bun an al meu de până acum, unul în care am reuşit să câştig titlul de campion cu echipa care m-a crescut de mic copil. A fost unul dintre visele mele să câştig titlul cu Farul Constanţa şi mă bucur foarte mult că am reuşit asta. Apoi, a venit şi debutul la echipa naţională a României, un alt vis de-al meu pe care am reuşit să-l ating în acest an.

Debutul la naţională a fost o consecinţă la tot ce s-a întâmplat în acest an. Am fost foarte fericit şi emoţionat. Ţin să le mulţumesc tuturor antrenorilor care m-au format şi, în special, familiei pentru că a fost mereu alături de mine. Aşa cum am mai spus, a fost un an excelent pentru mine şi sper că şi în anul care vine să continui pe acest drum”, a declarat Louis Munteanu, conform ”vremeanoua.ro.”

În prima parte a Superligii, Louis Munteanu a marcat patru goluri şi a oferit o pasă de gol, fiind considerat cel mai bun jucător al etapei cu numărul 7, când a intrat la pauză şi a marcat două goluri contra Universităţii Craiova.

Atacantul şi-a propus o ţintă dificilă pentru prima jumătate a anului 2024: cât mai multe goluri şi meciuri bune pentru a prinde un loc la EURO 2024.

Vreau să ajung cu Farul din nou în play-off, iar pe plan personal mi-aş dori să progresez pe zi ce trece şi să am evoluţii din ce în ce mai bune. Este visul oricărui jucător român să fie prezent cu echipa naţională la un campionat european.

Acest lucru mă motivează şi de asta muncesc zi de zi să am evoluţii bune la echipa de club şi apoi să fiu convocat şi la naţională. Suntem într-o grupă accesibilă, se putea să picăm şi mai rău, dar totul depinde doar de noi, toate echipele sunt bune la EURO”, a completat Munteanu.

Afla mai multe despre: louis munteanufarulfiorentinaeuro 2024s 

viewscnt
Articole similare