Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţe importante din naţionala Spaniei pentru meciul crucial cu Norvegia lui Haaland. Unul dintre jucători este titularul Barcelonei

Absenţe importante din naţionala Spaniei pentru meciul crucial cu Norvegia lui Haaland. Unul dintre jucători este titularul Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Naţionala Spaniei nu se va putea baza pe doi dintre cei mai importanţi jucători din lot pentru meciul decisiv cu Norvegia lui Erling Haaland.

Două absenţe importante de la Spania pentru ”finala” cu Norvegia

Reprezentativa Spaniei va fi privată de Nico Williams şi Alejandro Balde la meciul cu Norvegia, programat duminică, în preliminariile Campionatului European din 2024, informează AFP.

Selecţionerul Luis de la Fuente l-a chemat la lot pe Alfonso Pedrazza (Villarreal) în locul lui Balde, accidentat în zona pubiană la partida cu Scoţia, scor 2-0.

Într-un comunicat emis după meci, Federaţia Spaniolă de Fotbal a precizat că Williams suferă de o problemă la coaste, dar nu va fi înlocuit.

Nico Williams este un jucător important pentru Athletic Bilbao, locul 5 din La Liga, în timp ce Alejandro Balde este titularul postului de fundaş stânga la FC Barcelona.

Spania poate obţine calificarea la Euro 2024 cu o victorie în faţa Norvegiei lui Erling Haaland, duminică, 15 octombrie.

Clasamentul grupei A, din preliminariile EURO 2024:

  • 1. Scoţia, 6 meciuri jucate, 15 puncte, 
  • 2. Spania, 5 meciuri jucate, 12 puncte
  • 3. Norvegia, 6 meciuri jucate, 10 puncte
  • 4. Georgia, 5 meciuri jucate, 4 puncte
  • 5. Cipru, 6 meciuri jucate, 0 puncte

Afla mai multe despre: spaniabarcelonaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare