Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acest lucru m-a deranjat!". Olaru, prima explicaţie pentru controversa de la naţională. Panduru şi Dică şi-au dat seama imediat care e adevărul: "Da" | EXCLUSIV

"Acest lucru m-a deranjat!". Olaru, prima explicaţie pentru controversa de la naţională. Panduru şi Dică şi-au dat seama imediat care e adevărul: "Da" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a oferit o primă reacţie după FCSB - FC Voluntari, 0-0, în Superligă. De asemenea, mijlocaşul a comentat controversa de la naţională, despre accidentarea sa. Basarab Panduru şi Nicolae Dică au tras imediat concluziile.

FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă.

"Ne doream victoria, celelalte contracandidate s-au cam încurcat. Sperăm să contiuăm să ne antrenăm la fel de bine, să o facem la fel de bine şi să marcăm. S-a văzut că n-am avut ritm la construcţie, am fost foarte lenţi şi de asta nu am reuşit să marcăm. Trebuie să muncim mai mult şi să ne luăm revanşa cu Petrolul. 

Nu ştiu dacă FC Voluntari a fost un adversar aşa puternic, ei s-au apărat şi au contraatacat, iar pentru astea ne-am pregătit. Trebuie să ne uităm la noi şi după să analizăm adversarul", a spus Darius Olaru despre remiza de pe Arena Naţională. 

Darius Olaru a oferit prima reacţie despre accidentarea de la naţională

Înaintea partidei România - Andorra, FRF a anunţat că Darius Olaru s-a accidentat vineri, iar MM Stoica s-a arătat revoltat de faptul că jucătorul FCSB s-ar fi antrenat normal sâmbătă, cu o zi înaintea partidei. După ce reacţiile au curs, mai ales că Darius Olaru a stat în tribună, fotbalistul a vorbit despre cazul său. 

"Da, după părerea mea e că s-a discutat prea mult pe acest subiect. Nu a fost niciun caz Olaru. M-am lovit la antrenament cu două zile (n.r. - vineri) înainte de meci, la fel a păţit şi Mihăilă. Am respectat decizia lor, trebuia să se discute că eram la trei puncte de calificare, nu că dacă eram eu pe teren sau nu. Acest lucru m-a deranjat. 

Nu trebuie să ies eu să dau declaraţii pentru presă. Stafful şi cu mine am luat decizia ca eu să fiu în tribună. Dacă se lua decizia să joc, jucam. Dacă se lua decizia să joc, jucam. Respect decizia selecţionerului, vreau să continui să fiu la naţională. M-a afectat ce s-a scris mai mult după meci. Mă aşteptam să se vobrească despre meci, nu despre cazul meu", a adăugat Darius Olaru. 

Basarab Panduru şi Nicolae Dică s-au prins: "A fost apt"

Basarab Panduru crede că accidentarea despre care a informat FRF a fost doar un pretext pentru excluderea de pe lista de 23 de tricolori pentru partida cu Andorra: "A fost apt şi l-au trimis în tribună. <<Dacă se apela la mine, jucam>>. Da, Mihăilă a jucat şi a fost accidentat. N-a fost mai accidentat decât Olaru", a spus expertul Orange Sport. 

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a susţinut că Darius Olaru ar fi putut juca: "A dat şi exemplul cu Mihăilă. Nu ţi-a asmat nimeni că Olaru trebuie să meargă în tribună", a concluzionat antrenorul. 

Afla mai multe despre: darius olarufcsb voluntaridarius olaru accidentare echipa nationala 

viewscnt
Articole similare