Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Nemec nu traversează ce mai bună perioadă. Dănciulescu îi ia apărarea: ”Pentru echipă dă tot ce are mai bun din el”

Adam Nemec nu traversează ce mai bună perioadă. Dănciulescu îi ia apărarea: ”Pentru echipă dă tot ce are mai bun din el”

Superliga

Comentarii

Adam Nemec, s-a remarcat doar prin ratări în meciul Dinamo - Juventus Bucureşti şi a ratat şansa de a urca în clasamentul marcatorilor. Lipsa de inspiraţie a venit la doar câteva zile după ce FCSB şi-a arătat interesul pentru slovac.

Dinamo putea câştiga mult mai clar cu Juventus, dar Nemec nu a prins o zi bună. A avut trei şanse importante contra celor de la Juventus. La una dintre ele a nimerit bara. Slovacul rămâne cu două goluri marcate în acest sezon.

”Nemec este concentrat întotdeauna. Este adevărat, este un tip mai tăcut, un tip introvertit, dar este un juc profesionist, un juc care atunci când joacă pentru echipă dă tot ce are mai bun din el”, a declarat Dănciulescu

Nemec a fost aprope de Mondial, dar va rămâne acasă până la urmă. Penedo în schimb va fi în Rusia, iar aseară a apărat o lovitură de la 11 metri.

”Momentul penalty-ului apărat a fost cel mai important? Da, cred că a fost un moment decisiv pentru partidă. Era greu să revenim de la 0-1 contra lui Juventus”, a spus Jaime Penedo, portarul celor de la Dinamo.
 
”Pe moment îţi trec momente negative prin minte, dar avem încredere în Pene şi şi-a demonstrat încă o dată valoarea”, a conchis Anton.

Afla mai multe despre: adam nemecdinamojuventus bucurestidanciulescu,  

viewscnt
Articole similare