Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărata "bombă" cu un român pe piaţa transferurilor? Panduru: "70-80 de milioane de euro. Îl duci unde vrei". Cine e jucătorul | EXCLUSIV

Adevărata "bombă" cu un român pe piaţa transferurilor? Panduru: "70-80 de milioane de euro. Îl duci unde vrei". Cine e jucătorul | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a spus care crede că va fi adevărata "bombă" de pe piaţa transferurilor cu un fotbalist român în prim-plan. În contextul transferului lui Radu Drăguşin la Tottenham, "Pandi" şi-a spus părerea în privinţa umrătorului mare transfer al unui român.

Basarab Panduru este de părere că tot Radu Drăguşin va stabili un nou record în privinţa transferului unui fotbalist român în Vest. Expertul Orange Sport consideră că Drăguşin poate ajunge un jucător care să coste o sumă impresionantă de bani.

Radu Drăguşin, de la Tottenham în elita Europei pe "70-80 de milioane de euro"?

Tottenham a bătut palma cu Genoa pentru transferul lui Radu Drăguşin, pentru serviciile căruia va plăti un "pachet" de 30 de milioane de euro, sumă fixă şi bonusuri. Basarab Panduru este de părere că Tottenham poate face un profit uriaş cu o eventuală revânzare a fundaşului român la un club din elita Europei.

Panduru a spus că Radu Drăguşin poate ajunge să coste "70-80 de milioane de euro" dacă va avea evoluţii constant bune în Premier League. Concurenţa pe care o va avea de înfruntat Drăguşin la Tottenham nu-l sperie pe "Pandi", care crede că românul poate juca în faţa lui Cristian Romero sau Micky van de Ven.

"Nu cred că e uşor, dar cred că poate face ceva. Poate să fie un jucător care să plece de la Tottenham în altă parte. Nu e uşor, dar nu te baţi cu... Romero, e el campion mondial, dar tot Romero e. Van de Ven e nimeni în fotbal, nu ştia nimeni de el până la Tottenham. Dacă joacă meci de meci, la fizicul pe care îl are, cred că o să fie jucător de 70-80 de milioane", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Fizicul şi jocul aerian sunt marile atuuri ale lui Radu Drăguşin: "Fizicul e... Îl duci unde vrei tu, face vrea. Iar la cap, din ce am înţeles, bate pe toată lumea", a mai spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab pandurutransfertottenhamradu dragusinfotbal 

viewscnt
Articole similare