Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Vasile, după Esbjerg - CSM Bucureşti 32-28: ”Putea să fie şi mai rău!”

Adi Vasile, după Esbjerg - CSM Bucureşti 32-28: ”Putea să fie şi mai rău!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost învinsă, duminică, în Danemarca, de Esjberg, scor 28-32 (13-17), în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin.

  • Returul este programat duminică, 7 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Adi Vasile mai crede în calificare

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti, Adrian Vasile, nu are cum să fie mulţumit de jocul handbalistelor sale, mai ales prin pricina scorului, însă recunoaşte că diferenţa ar fi putut fi mult mai mare, iar returul ar fi devenit infernal.

La un moment dat, în cea de-a doua repriză, Esbjerg a conduc şi cu şapte goluri diferenţă. CSM a strâns rândurile şi a venit la doar trei goluri. În final, danezele s-au impus la patru goluri, 32-28.

Am rămas cu un gust amar după joc, dar într-un fel putea să fie şi mai rău. Sunt mândru de fete, au luptat contra unei echipe foarte bune. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte dificil. A fost un meci foarte dur din punct de vedere fizic, foarte intens.

Avem acum un dezavantaj de patru goluri. Cred că ambele echipe pot face mai mult, pentru că au multă calitate, dar eu cred în şansa noastră pentru meciul de acasă de săptămâna viitoare”, a declarat Adrian Vasile, la finalul partidei cu Esbjerg.

Pentru CSM au înscris: Emilie Hegh Arntzen 10 goluri, Cristina Neagu 7, Siraba Dembele Pavlovic 5, Elizabeth Omoregie 3, Malin Larsen Aune 1, Marina Sudakova 1, Crina Pintea 1.

Golurile gazdelor au fost reuşite de: Mora Mork 8, Ingstad Vilde Mortensen 6, Henny Ella Reistad 5, Anne Tolstrup Petersen 4, Sanna Charlotte Solberg-Isaksen 3, Kaja Kamp Nielsen 2, Kristine Breistol 2, Kathrine Brothmann Heindahl 1, Mette Tranborg 1.

Afla mai multe despre: esbjergcsm bucurestiadrian vasile 

viewscnt
Articole similare