Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, dezarmat după golul încasat de Sepsi în prelungiri, în faţa lui CFR Cluj: "E păcat. Puteam să marcăm"

Bernd Storck, dezarmat după golul încasat de Sepsi în prelungiri, în faţa lui CFR Cluj: "E păcat. Puteam să marcăm"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Bernd Storck, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa în prelungirile partidei de la Cluj-Napoca, în faţa celor de la CFR Cluj.

Antrenorul covăsnenilor este dezamăgit după golul încasat de jucătorii săi în prelungirile partidei. Karlo Muhar a fost marcatorul celor două goluri ale gazdelor. Prima sa reuşită a venit în minutul şase al partidei, din pasa decisivă venită de la Ciprian Deac. În minutul 90+6, croatul a reuşit "dubla" iar CFR Cluj a obţinut toate cele trei puncte.

Sepsi Sf. Gheorghe a evoluat timp de o repriză în dublă inferioritate numerică, eliminările lui Oroian şi Florin Ştefan au forţat-o pe Sepsi să opteze pentru o abordare hiper-defensivă, însă, covăsnenii au cedat pe finalul partidei.

Bernd Storck: "Jos pălăria"

"Normal, când joci cu nouă oameni şi primeşti gol, e păcat. Jos pălăria în faţa lor (n.r. în faţa jucătorilor săi), a fost fantastic ce au făcut ei, puteam chiar să marcăm noi pe contraatac. Am fost foarte aproape să câştigăm un punct cu nouă jucători.

În primul rând trebuie să ne recuperam, avem două cartonaşe roşii şi trebuie să vedem cum ne construim echipa. Trebuie să găsesc soluţii în legătură cu regula U21. Trebuie să găsim soluţii pentru meciul viitor şi doar atât. O să vedem, am luptat, a fost o echipă foarte bună, nu am putut ţine de rezultat, de 1-1, a fost o partidă foarte complicată.

Nu este treaba mea să discut despre asta (n.r. bugete), mai ales după această partidă, vom discuta cu oficialii iar apoi vom vedea ce e de făcut pentru viitor.", a declarat Bernd Storck, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: bernd storcksepsicfr clujsuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare