Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu, la al doilea meci ca integralist în La Liga. Rayo Vallecano a suferit o înfrângere drastică în faţa lui Villarreal

Andrei Raţiu, la al doilea meci ca integralist în La Liga. Rayo Vallecano a suferit o înfrângere drastică în faţa lui Villarreal

La Liga

Comentarii

Andrei Raţiu, fundaşul lateral român al celor de la Rayo Vallecano a bifat al doilea meci din postura de integralist în tricoul formaţiei din La Liga.

Fostul jucător de la Huesca a bifat 90 de minute în partida împotriva fostei sale echipe, Villareal, pierdută de Rayo cu scorul de 3-0. Raţiu a mai bifat 90 de minute în partida de gală împotriva liderului Real Madrid, partidă în care s-a remarcat în duelurile împotriva superstarului brazilian al "galacticilor", Vinicius Jr.

Andrei Raţiu, 90 de minute împotriva fostei echipe

De atunci, Raţiu a fost folosit în mare parte drept o soluţie de pe banca de rezerve, în ciuda prestaţiilor excelente la partidele în care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale.

Sorloth a înscris primul gol în minutul 18 al partidei de pe Estadio de la Ceramica. Acelaşi Sorloth a avut un gol anulat, pe motiv de offside, în minutul 30. În repriza secundă, fundaşul central Mosquera a înscris din pasa lui Alex Baena, în minutul 69.

Sorloth a închis tabela, din pasa aceluiaşi Baena, la doar cinci minute de la golul doi iar Villarreal a obţinut trei puncte esenţiale în cursa pentru poziţiile care duc în cupele europene. Rayo Vallecano este pe locul 15, cu 34 de puncte, la opt puncte în faţa locului 18, Cadiz, poziţie a clasamentului care duce la retrogradarea în La Liga Hypermotion.

Afla mai multe despre: andrei ratiurayo vallecanovillarreal 

viewscnt
Articole similare