Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, MITRALIAT de Dumitru Dragomir: "S-a nenorocit definitiv şi irevocabil! E şarlatan. Face propagandă"

Adrian Mutu, MITRALIAT de Dumitru Dragomir: "S-a nenorocit definitiv şi irevocabil! E şarlatan. Face propagandă"

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, lansează un atac incredibil la adresa lui Adrian Mutu, cel care a decis să plece de la Dinamo şi să fie angajatul Federaţiei Române de Fotbal.

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

"Dacă nu iese din nou Burleanu la alegeri, Mutu nu va putea funcţiona niciodată în România. Am ţinut foarte mult la Mutu şi încă ţin. Nu-i băiat prost, dar în momentul în care a început să-i facă propagandă lui Burleanu, s-a nenorocit definitiv şi irevocabil! Mutu s-ar putea să reuşească la FRF, poate să lege vestiarul. Nu e prost Mutu... E şarlatan", a spus Dragomir într-un interviu acordat EVZ.

Golgheter all-time al primei reprezentative cu 35 de goluri marcate, la egalitate cu Gheorghe Hagi, şi jucător emblematic al echipei naţionale cu 77 de meciuri pentru România, fostul mare internaţional Adrian Mutu a devenit pe 11 octombrie oficialul Federaţiei. Acesta ocupă funcţia de manager sportiv, fiind responsabil pentru relaţia dintre staff-ul primei reprezentative cu cluburile de provenienţă ale jucătorilor din circuitul acesteia, atât din ţară, cât şi din străinătate.

“Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred şi să am oportunitatea de a lucra alături de profesionişti pentru performanţele fotbalului românesc în care m-am format şi m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele şi simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învăţat pe teren şi în activitatea ulterioară la succesele echipei naţionale”, spunea Mutu în momentul prezentării oficiale.

Afla mai multe despre: adrian mutudrumitru dragomirfrfscandaldeclaratiiburleanu 

viewscnt
Articole similare