Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversarul lui Iorgulescu atacă înainte de alegeri! Ce reproşează actualei conduceri şi cu ce echipă ţine

Adversarul lui Iorgulescu atacă înainte de alegeri! Ce reproşează actualei conduceri şi cu ce echipă ţine

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Drăgoi, contracandidatul lui Gino Iorgulescu la şefia LPF, a fost invitat la Telekom Sport, unde a vorbit despre alegerile din 23 octombrie.

"Scopul meu este să încerc să schimb lucrurile în bine. Din experienţa managerială pe care o am, vin cu o transparenţă. Am luat această decizie cu cei apropiaţi şi cu cei din staff-ul tehnic de la Timişoara.

Vreau ca Liga să fie o cu totul şi cu totul altă instituţie. Ca preşedinte am văzut cum se lucrează cu Liga şi am spus că aşa ceva nu se poate.

Noi n-am primit drepturile din Cupa Ligii nici din sezonul 2015-2016. Nimeni nu ne-a explicat de ce, nu ne-a arătat niciun contract. Abia acum am primit un răspuns, că vom primi banii până la finalul anului 2017.

În ultimii 4 ani nu s-a văzut absolut nimic la Ligă.

Am discutat cu preşedinţii de cluburi şi am aflat ce doleanţe au. Să stai într-un birou la Bucureşti şi să te duci la cluburi doar în preajma alegerilor nu e normal. Oamenii de la cluburi sunt nemulţumiţi", a declarat Drăgoi la Telekom Sport.

Drăgoi a dezvăluit şi ce salariu are ca preşedinte la Timişoara: "Eu am la Timişoara 5 mii de lei net".

"În tinereţe ţineam cu Rapid. Am ţinut apoi cu Urziceni, că de acolo sunt, iar acum, normal, susţin Timişoara", a mai spus Drăgoi.

Afla mai multe despre: sorin drăgoigino iorgulesculpfalegeri 

viewscnt
Articole similare