Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut o discuţie la pauză cu el”. Mihai Stoica a intervenit, dar jucătorul nu a ţinut cont: ”A luat roşu. Face o greşeală mare de tot” | EXCLUSIV

”Am avut o discuţie la pauză cu el”. Mihai Stoica a intervenit, dar jucătorul nu a ţinut cont: ”A luat roşu. Face o greşeală mare de tot” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a fost invitat în studioul Orange Sport pentru a trage concluziile victoriei roş-albaştrilor cu FCU Craiova, iar unul dintre punctele importante ale discuţiei a fost eliminarea lui Vali Creţu (34 de ani).

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, scor 2-1, în etapa a 16-a din Superligă.

Vicecampioana a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă.

După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty. A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. 

Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Vali Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat.

Astfel, gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute, dar au obţinut toate cele trei puncte.

În minutul 65, Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forţa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

”A făcut o chestie care ne putea costa rău, rău de tot”

La o zi distanţă, Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a vorbit despre gestul necugetat făcut de Vali Creţu, care o putea costa pe FCSB victoria.

Fundaşul dreapta de 34 de ani nu a scăpat de critici nici din partea lui Gigi Becali, care l-a ironizat după ce i-a prelungit contractul experimentatului jucător.

”E roşu clar, e intensitate, nu se duce să... face o greşeală mare de tot. Putea să-i rupă piciorul. Creţu a făcut o chestie care ne putea costa rău, rău de tot.

Am avut o discuţie la pauză cu el. I-am zis să nu ia al doilea galben, iar el a luat roşu. (n.r. dacă a fost asemănător cu faza lui Mario Balotelli) Da.

M-am uitat la City - Chelsea. A fost meciul cu cel mai mare angajament din fotbalul mare în ultimii ani, dar numai la picioare. Respect total.

Creţu până la prostia asta a făcut un meci excelent, că Bahassa îţi face probleme mari de tot, iese mereu ceva de la el. Creţu s-a apărat bine la el”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul celor de la FCSB a fost completat de Basarab Panduru, care şi-a exprimat opinia cu privire la evoluţia apărătorilor pe care le poartă jucătorii pentru a evita accidentările grave.

”Asta e bătaie de joc. Aia au minte care au apărători mai mari. Nu mai spun pe vremea mea, că a fost acum şapte milioane de ani, dar nu puteau să te lovească. Astea erau bune, erau mari. Nu aveau cum să te lovească, niciunde”, a concluzionat şi Panduru.

În urma acestei victorii obţinute, FCSB are 34 de puncte şi este în continuare lider în clasament.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicavali cretu 

viewscnt
Articole similare