Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a mers la spital după accidentul de la Dobroeşti: ”Am o coastă fisurată!”

Gigi Becali a mers la spital după accidentul de la Dobroeşti: ”Am o coastă fisurată!”

Diverse

Comentarii

Gigi Becali s-a prezentat la spital după accident, fiind identificat ulterior de poliţişti ca şofer al autoturismului care a intrat în şant, la Dobroeşti. Aceştia continuă cercetările pentru a stabili dacă în eveniment au fost implicate şi alte persoane.

UPDATE | Gigi Becali a confirmat informaţia. Se pare că acesta ar fi resimţit dureri în zona coastei, imediat după impact.

În acelaşi timp, omul de afaceri face apel la cel vinovat să se predea la poliţie, pentru că oricum urmează să fie identificat şi îşi complică inutil situaţia.

Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti.

Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc.  Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi.

Toţi au luat-o la fugă când a venit miliţia. Eu am stat pe loc. Mie mi-e ruşine să fug. Am bărbăţie. Asta-i virtute, este cadou. Nu pot să mă laud cu ce mi-a dat Dumnezeu cadou.

Acum am o fisură, mi-am pus corset şi am plecat la sfinţire, la biserică. Fisura este la coastă. Nu este grav. Şi dacă e grav, dacă ai bărbăţie, suporţi şi durerea şi totul. 

Bărbăţia este să suporţi tu durerea şi cei de lângă tine să nu îşi dea seama. Eu nu vreau să fac rău oamenilor. O să îl prindă pe camere, dar nu fac eu de astea. O să dau şi camerele mele de la maşină.

Problema este că a venit din lateral. Eu eram în depăşirea lui când el a intrat în mine. Aveam două soluţii: instinctul este să intru în şanţ şi să distrugi maşina. I-a fost frică, îţi dai seama. 

Eu am văzut doar că era un Jeep negru. Fac apel să se predea, că nu îi fac nimic”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.


Gigi Becali a fost implicat, duminică, într-un accident din care a scăpat nevătămat, el intrând cu maşina într-un şanţ, în zona localităţii Dobroeşti.

IPJ Ilfov a precizat că accidentul a avut loc aproape de ora 12.00 şi că în momentul în care poliţiştii au ajuns acolo nu mai era nimeni, în sau lângă maşină.

La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti.

La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a menţionat IPJ Ilfov.

”A fost victima unui accident rutier”

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Poliţiştii din Pantelimon s-au deplasat la acel spital, pentru continuarea cercetărilor, şi au identificat victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanţi la trafic implicaţi în producerea evenimentului rutier şi a stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Afla mai multe despre: gigi becalidobroesti 

viewscnt
Articole similare