Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost ironizat". Vot de încredere de la Gigi Becali pentru jucătorul pentru care MM Stoica a "garantat": "N-am trecut degeaba prin fotbal" | EXCLUSIV

"Am fost ironizat". Vot de încredere de la Gigi Becali pentru jucătorul pentru care MM Stoica a "garantat": "N-am trecut degeaba prin fotbal" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre "găselniţa" lui Gigi Becali pentru postul de atacant central, David Miculescu (22 de ani), fotbalist transferat de la UTA Arad pentru peste un milion de euro. Oficialul "roş-albaştrilor" s-a bucurat că Miculescu a primit votul de încredere de la Gigi Becali.

Omul de afaceri din Pipera a anunţat că a găsit un atacant perfect pentru FCSB, pe care îl are în curte, David Miculescu, asta după ce pe postul respectiv au fost încercaţi mai mulţi jucători ca urmare a plecării lui Andrea Compagno. Mihai Stoica l-a propus, de mai multă vreme, pe Miculescu pentru postul de atacant central.

Mihai Stoica, după ce Gigi Becal a găsit atacantul căutat de FCSB, David Miculescu: "Mă bucur că n-am trecut degeaba prin fotbal"

Acum, Miculescu a primit votul de încredere din partea lui Gigi Becali şi va fi utilizat mai mult în centrul atacului, iar Mihai Stoica s-a declarat bucuros că a avut dreptate. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a făcut şi o comparaţie Miculescu-Alibec.

"Eu am mai spus şi am fost ironizat de mulţi oameni pentru ce am spus. Mă bucur că n-am trecut degeaba prin fotbal. Da, eu cred şi susţin că la ce avem nevoie noi acum este Miculescu, nu alt fitbalist de care s-a vodbit şi de care se va vorbi. Mai ai nevoie de un jucător acolo, e indutibtail.

Au lucruri în comun (n.r. - Miculescu şi Alibec), sunt stângaci, au gabarit, Alibec are o tehnică mai bună şi foloseşte corpul, are experienţă. Dar David Miculescu are jocul aerian, care e important. Iar ieri a avut jucători cu experienţă în faţă şi nu ştiu dacă a pierdut vreun duel aerian, a avut puţine mingi pierdute şi face un efort extraoardinar, faci un pressing extraoardinar cu el. Poţi şi e foarte important. Că nu avem jucători de unu la unu, să dribleze doi, trei, nu avem jucători d-ăştia, dar dacă recupărperăm aproape de poarta adversă suntem periculoşi şi am marcat după faze de genul ăsta", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în 35 de meciuri (1189 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbdavid miculescumihai stoicagigi becaliatacant 

viewscnt
Articole similare