Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am văzut lucruri destul de stranii la Daum!” Ce l-a surprins pe Bogdan Stelea

”Am văzut lucruri destul de stranii la Daum!” Ce l-a surprins pe Bogdan Stelea
Comentarii

Bogdan Stelea spune că o mare parte din responsabilitatea ratării calificării la Cupa Mondială îi aparţine lui Christoph Daum, cel care a luat câteva decizii greu de înţeles. Fostul mare portar al naţionalei este de părere că România putea termina măcar pe locul 2 în grupă.

România a terminat pe locul 4 în grupa din preliminariile pentru CM 2018. Un eşec care încă îl doare pe Bogdan Stelea. Fostul component al ”Generaţiei de Aur” este de părere că românii puteau spera la mai mult de atât. Însă Christoph Daum a încurcat jucătorii din cauză ca nu-i cunoştea şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care performaneţele au lipsit.

Stelea a declarat la ProSport LIVE că un antrenor român ar fi putut face mai mult decât Daum:  ”Puteam ajunge măcar la baraj, am văzut lucruri care mi se păreau destul de stranii, care s-au întâmplat în campania precedentă şi chiar nu le înţelegeam. Bine, mă aşteptam să se întâmple aşa ceva pentru că Daum a avut probleme în a-şi cunoaşte lotul şi tipul fotbalului din România. Când spun lucruri stranii mă refer la folosirea unor jucători în anumite poziţii. Eu nu spun că habar n-avea, că avut performanţe ca antrenor, e un termen care nu poate fi folosit, el avut concepţia lui despre ce ar putea face naţională si respectiva concepţie n-a dat rezultate. Cu un antrenor român alte şanse am fi avut", a declarat Bogdan Stelea la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: bogdan stelearomaniachristoph daum 

viewscnt
Articole similare