Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ANALIZĂ | Malaxorul de antrenori. Statistica negativă la care Dinamo e prima în Liga 1

ANALIZĂ | Malaxorul de antrenori. Statistica negativă la care Dinamo e prima în Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a preluat pachetul majoritar de la Dinamo la data de 14 martie 2013. De atunci şi până în prezent, opt antrenori s-au perindat pe banca tehnică a "câinilor", mai mulţi decât la oricare altă echipă prezentă acum în Liga 1.

Ba chiar au fost nouă schimbări, Flavius Stoican antrenând în Ştefan cel Mare în două mandate diferite sub conducerea lui Negoiţă. Sunt toate şansele ca până la finalul acestei zile să avem parte de un nou nume în staff-ul tehnic.

Dinamo a anulat antrenamentul echipei din această dimineaţă pentru a rezolva situaţia lui Vasile Miriuţă. Conform informaţiilor Telekom Sport, oficialii clubului vor plăti către Miriuţă şi către sezcunzii săi suma de 105.000 de euro, pentru rezilierea contractului. 70.000 va încasa antrenorul în vârstă de 49, iar colaboratorii săi vor primi 35.000. 

Noul înlocuitor va fi astfel cel de-al 9-lea antrenor care va pregăti echipa cu Negoiţă patron. Interesant este că Negoiţă şi-a anunţat intenţia de a părăsi chiar el echipa în curând, anunţând că acceptă o ofertă de 5 milioane de euro în schimbul acţiunilor sale. 

ANTRENORII DIN ERA NEGOIŢĂ

Gheorghe Mulţescu
Flavius Stoican
Ionuţ Dănciulescu
Mihai Teja
Mircea Rednic
Ioan Andone
Cosmin Contra
Vasile Miriuţă

Sub mandatul lui Ionuţ Negoiţă, Dinamo a reuşit să-şi achite o bună parte din datoriile create de foştii acţionari ai clubului şi să iasă din insolvenţă. Totuşi, la nivel sportiv, echipa a suferit teribil. Clubul a câştigat un singur trofeu în ultimii patru ani, Cupa Ligii din sezonul precedent. În rest, a mai disputat o finală de Cupa României şi a încheiat pe locul 3 ultima ediţie a Ligii 1. 

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamovasile miriutaliga 1 

viewscnt
Articole similare