Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu, la prima reacţie după ce l-a ţinut în frâu pe Vinicius Junior: "Rămân cu picioarele pe pământ, e începutul şi pot mai mult!"

Andrei Raţiu, la prima reacţie după ce l-a ţinut în frâu pe Vinicius Junior: "Rămân cu picioarele pe pământ, e începutul şi pot mai mult!"

Stranieri

Comentarii

Andrei Raţiu (25 de ani), jucătorul celor de la Rayo Vallecano a dezvăluit cum s-a simţit în teren în timpul debutului său în La Liga, pentru noua sa formaţie, Rayo Vallecano, debut venit împotriva celor de la Real Madrid.

Internaţionalul român a oferit prima reacţie de la egalul surprinzător obţinut alături de echipa sa, Rayo Vallecano, împotriva celor de la Real Madrid, scor 0-0.

Fundaşul lateral a descris reacţia pe care a avut-o în momentul în care a primit vestea că va juca din postura de titular în meciul de pe Santiago Bernabeu.

"Am aflat doar cu câteva ore înainte de meci că voi fi titular, dar mă gândeam că aş putea debuta.

Evoluasem bine în Cupa Spaniei şi ştiam că Balliu, coechipierul meu de pe acelaşi post, are ceva probleme medicale.

M-am setat şi pregătit mental pentru asta, pentru faptul că voi juca. Şi m-a ajutat." a declarat Andrei Raţiu conform Prosport.

Fotbalistul celor de la Rayo Vallecano a fost surprins de nivelul superior arătat de fotbaliştii antrenaţi de Carlo Ancelotti, din punct de vedere fizic şi al organizării în teren.

"Da, diferenţă uriaşă, realitatea faţă de aşteptări. Presing-ul lor agresiv, foarte sus, plus senzaţia că e atât de greu să îi depăşeşti în duelurile unu la unu.

Îmi pare rău că nu ne-am putut crea mai multe ocazii. Am încercat, pe contre, dar atât s-a putut.

Am avut un sprint cu Camavinga, pe care l-am câştigat, dar mă gândeam în timp ce alerg că e incredibilă viteza lui!

Mă aşteptam la alţi adversari să aibă super viteză, nu tocmai la Camavinga.

Nu un adversar anume, pentru că toţi sunt incredibili. Începutul de meci, per total, aş spune că a fost cel mai greu.

Nu puteam ieşi din apărare, ca echipă, iar eu am avut nevoie de ceva timp ca să intru în meci la nivelul pe care ştiam că pot să îl arăt." a continuat Raţiu.

Cât despre cel mai important al partidei disputate pe Santiago Bernabeu, Raţiu a oferit un răspuns simpatic.

"Când a fluierat arbitrul finalul!" a spus Raţiu. 

Raţiu nu a plecat cu mâna goală din deplasarea cu Real Madrid, fotbalistul român a făcut schimb de tricoul cu starul brazilian al celor de la Real Madrid, Vinicius Jr.

"Am făcut schimb de tricouri cu Vinicius şi atât. Nu prea le ardea de vorbit, îţi dai seama, erau foarte supăraţi, după un 0-0 acasă." a spus Raţiu.

Coechipierii de la Rayo l-au felicitat pe Raţiu pentru prestaţia solidă afişată la debutul său în La Liga.

"Toţi m-au felicitat, e o atmosferă tare frumoasă la Rayo.

Bucuria a fost uriaşă pentru că vorbim de un punct pe care l-am câştigat pe Bernabeu, unde e greu să obţii puncte.

Iar asta după un meci de mare luptă, de sacrificiu, aşa că satisfacţia e şi mai mare la sfârşit." a continuat fundaşul lateral român.

Raţiu, în topul unei statistici inedite în La Liga

Fundaşul celor de la Rayo este printre cei mai rapizi jucători din La Liga în acest sezon. Românul a atins viteza maximă de 35,6 km/h.

Deşi nu a primit şansa de a-şi arăta abilităţile în tricoul echipei sale din La Liga, Rayo Vallecano, Raţiu a primit încredere din partea selecţionerului naţionalei României, Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: andrei ratiurayo vallecanoreal madridla liga 

viewscnt
Articole similare