Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin anticipează o revenire de senzaţie în Superligă: „Vrea să vină din urmă şi să refacă ecartul faţă de FCSB!” | EXCLUSIV

Andrei Vochin anticipează o revenire de senzaţie în Superligă: „Vrea să vină din urmă şi să refacă ecartul faţă de FCSB!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Andrei Vochin consideră că Rapid va avea un retur de campionat foarte puternic.

Andrei Vochin laudă strategia celor de la Rapid: „Este benefic!” | EXCLUSIV

Andrei Vochin o vede pe Rapid una dintre forţele campionatului, dată fiind campania de transferuri din această iarnă. În plus, expertul Orange Sport a ţinut să scoată în evidenţă strategia inteligentă a giuleştenilor de a investi în jucători tineri, care pot fi vânduţi ulterior pe sume foarte mari.

„Rapid vrea să vină din urmă şi să refacă ecartul ăsta faţă de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova din ultimiii ani. Ceea ce este benefic e că Rapid investeşte în jucători tineri. Pe lângă ajutorul pe care aceşti jucători îl pot da echipei, ei înseamnă şi o posibilă sursă de finanţare viitoare.

Au investit mult în Rrahmani, aproape un milion de euro. Au investit în Borza o sumă considerabilă. Acum jucătorii pe care i-au adus nu-s foarte în vârstă. Djokovic e în vârstă, dar pe el n-au dat bani. Investesc cei de la Rapid, dar şi cu gândul ăsta de a face profit pe viitor”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport.

  • FCSB este lider în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte obţinute în 21 de meciuri
  • Rapid este pe locul 4, la o diferenţă de 11 puncte de lider după acelaşi numări de meciuri

Afla mai multe despre: rapidandrei vochinsuperliga 

viewscnt
Articole similare