Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar o coincidenţă că CFR Cluj n-a mai câştigat campionatul de la introducerea VAR? MM Stoica a răspuns conspiraţiilor: "Am mai fost aproape"

Doar o coincidenţă că CFR Cluj n-a mai câştigat campionatul de la introducerea VAR? MM Stoica a răspuns conspiraţiilor: "Am mai fost aproape"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a primit o întrebare care a stat pe buzele multor fani ai echipei bucureştene, în ultima perioadă.

CFR Cluj n-a câştigat titlul în România de la introducerea VAR. Ce părere are MM Stoica

MM Stoica a fost invitatul rubricii "Întrebaţi şi voi" şi a răspuns întrebărilor lansate de urmăritorii noştri de pe canalul de You Tube Orange Sport Romania.

"E doar o coincidenţă că de doi ani, de când s-a introdus VAR în România, FCSB câştigă un titlu, iar în celălalt an e aproape de titlu, în timp ce CFR s-a zbătut să prindă primele două locuri?", a întrebat unul dintre urmăritorii Orange Sport. 

Conducătorul de la FCSB a pus capăt conspiraţiilor şi a spus că echipa campioană a fost la un nivel superior. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Chiar cred că este o coincidenţă, că au fost multe greşeli şi la VAR. Consider că am fost dezavantajaţi în mod evident în foarte multe meciuri în actuala ediţie de campionat, chiar dacă am câştigat campionatul de o manieră categorică. 

E adevărat că CFR a avut probleme. Mă gândesc la ce s-ar fi întâmplat acum doi, trei, patru, cinci ani, dacă Florescu, de la Botoşani, ar fi lovit cu cotul un jucător de la CFR, chiar fără VAR. Aia a fost o fază care a născut semne de întrebare. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

O coincidenţă, că noi am fost foarte aproape să câştigăm campionatul şi în ediţiile trecute, fără VAR. Nu cred că VAR ne-a făcut campioni, ci evoluţia echipei", a spus MM Stoica, la "Întrebaţi şi voi".

CFR Cluj a câştigat cinci titluri consecutive (2018, 2019, 2020, 2021 şi 2022) la care se adaugă cele trei din 2008, 2010 şi 2012. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbfcsb cfr clujfcsb campioana 

viewscnt
Articole similare