Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Ionuţ Popa a suferit un stop cardio-respirator! A fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI

Antrenorul Ionuţ Popa a suferit un stop cardio-respirator! A fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Ionuţ Popa (67 de ani) a suferit, marţi seară, un stop-cardio respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad, informează specialarad.ro.

Ionuţ Popa, în stare gravă

Potrivit sursei citate, tehnicianul de 67 de ani, a fost transporat de urgenţă la secţia UPU unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI, starea sa fiind gravă.

Sport Arad scrie că Ionuţ Popa ”a reluat, recent, un tratament la care nu a răspuns prea bine, iar în această seară a suferit un stop cardio-respirator. Ambulanţa l-a transportat de urgenţă pe „Mister” la Spitalul Clinic Judeţean, iar medicii au reuşit resuscitarea sa. Din păcate, fostul tehnician al UTA-ei rămâne internat în stare destul de gravă la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Arad”.

În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate. În aceeaşi perioadă, experimentalul tehnician a pus capăt carierei de antrenor. 

În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad. 

Ce spunea la începutul anului Ionuţ Popa

Fostul antrenor de la Poli Iaşi, UTA sau ACS Poli e acasă, la Arad, şi spune că a fost la mulţi medici, dar nimeni nu a putut să dea de cap problemelor de sănătate cu care se confruntă. Ionuţ Popa spune că îşi poate urma tratamentul de acasă, deşi Gigi Becali l-a invitat să meargă la spitalul său privat pentru tratament.

Într-un interviu, Ionuţ Popa a vorbit, pe larg, despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: ionut popaionut popa stare grava 

viewscnt
Articole similare