Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Anderlecht îi ”mitraliază” pe Stanciu şi Chipciu! ”Am întâlnit jucători talentaţi, dar incapabili să înţeleagă schema tactică”

Antrenorul lui Anderlecht îi ”mitraliază” pe Stanciu şi Chipciu! ”Am întâlnit jucători talentaţi, dar incapabili să înţeleagă schema tactică”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu au viaţă grea la Anderlecht! Antrenorul Hein Vanhaezebrouck i-a atacat indirect pe fotbaliştii români, după presiunea fantastică pe care suporterii au pus-o asupra sa.

Criticat vehement că nu-i foloseşte titulari pe Stanciu şi Chipciu, Hein Vanhaezebrouck a făcut mai multe declaraţii prin care lasă să se înţeleagă motivele pentru care foştii stelişti nu mai prind echipa la Anderlecht.

Am întâlnit jucători foarte talentaţi cu mingea la picior, dar incapabili să înţeleagă o schemă tactică. De aceea spun că atunci când aduci jucători, trebuie să fii atent nu doar la calităţile fotbalistice pure. Trebuie să te întrebi dacă jucătorul e destul de inteligent din punct de vedere fotbalistic şi dintr-unul emoţional. Ce îl motivează? Ce fel de viaţă duce? Ce atitudine are? Ai mult de câştigat procedând astfel, dar un agent nu-ţi va spune totul la acest capitol”, a spus antrenorul lui Anderlecht, după cum scrie şi Prosport.

Presa din Belgia speculează faptul că mesajul este îndreptat în mod special spre Stanciu, care a ieşit cu mai multe declaraţii în presă pentru a-şi manifesta nemulţumirea. În acest context, e greu de crezut că românii vor mai rămâne la Anderlecht.

Afla mai multe despre: anderlechtchipciustanciubelgia,  

viewscnt
Articole similare