Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Rayo îi taie aripile lui Andrei Raţiu: "Jocul său a fost extraordinar” şi l-a anihilat pe Vinicius, ”dar” nu a fost suficient

Antrenorul lui Rayo îi taie aripile lui Andrei Raţiu: "Jocul său a fost extraordinar” şi l-a anihilat pe Vinicius, ”dar” nu a fost suficient

Stranieri

Comentarii

Fundaşul dreapta Andrei Raţiu (25 de ani) a avut un debut de vis în La Liga şi i-a făcut faţă lui Vinicius Junior (23 de ani), vedeta lui Real Madrid, dar antrenorul lui Rayo are un avertisment pentru internaţionalul român.

Andrei Raţiu a avut o prestaţie magistrală în duelul cu Real Madrid, iar Vinicius Junior, adversarul său direct, o să aibă cu siguranţă coşmaruri cu fundaşul român.

Acesta l-a pus la respect pe brazilian, vedeta Realului făcând un joc cenuşiu cu Rayo, iar cel mai bine o arată faza din minutul 64 al partidei, când internaţionalul român a cules laurii.

Andrei Raţiu, veşti din partea antrenorului său de la Rayo, după meciul cu Real

Presa spaniolă a reacţionat imediat şi a adus elogii lui Andrei Raţiu după debutul acestuia în La Liga, dar antrenorul lui Rayo, Francisco, are o veste nu foarte bună pentru jucătorul român.

Acesta a transmis faptul că românul nu şi-a asigurat locul în primul ”11” prin această prestaţie, ci că va avea mult de tras cu Ivan Balliu, titularul de drept.

"Jocul său a fost extraordinar. Ştiam că putem avea încredere în el în duelurile unu la unu cu Vinicius şi aşa a şi fost cazul. Îl ştiam de când juca la Huesca şi de asta este acum la Rayo.

Încrederea este maximă pentru el. Însă Balliu rămâne un jucător important. Este în primii 10 pe postul lui şi este rezultatul muncii sale zilnice, care l-au făcut să ajungă la acest nivel", a declarat antrenorul lui Rayo, conform publicaţiei Infobiwenger.com.

După remiza ”albă” cu Real Madrid, Rayo Vallecano ocupă locul 9, cu 18 puncte după 12 etape scurse din La Liga.

Afla mai multe despre: andrei ratiula ligavinicius 

viewscnt
Articole similare