Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ important făcut de oficialii Viitorului în privinţa plecării lui Cristi Ganea: "E foarte bine pentru noi!"

Anunţ important făcut de oficialii Viitorului în privinţa plecării lui Cristi Ganea: "E foarte bine pentru noi!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o în Antalya, că transferul lui Cristi Ganea (25 de ani) nu se va face în această iarnă, ci, cel mai probabil, abia în perioada de transferuri din vara viitoare.

Planurile lui Gică Hagi sunt, însă, altele. După ce l-a lăsat pe Eric să plece în Qatar, "Regele", care a ajuns sâmbătă în cantonamentul echipei sale, după ce a mers în Italia să negocieze "repatrierea" lui Ianis, a tranmis că Ganea nu se va despărţi în această iarnă de campioana României:


"E posibil să mai vină jucători. Cristi Ganea uşor, uşor va rămâne cu noi până în vară, ceea ce e foarte bine pentru noi. După aceea îi va fi bine şi lui, la Athletic Bilbao. E mulţumit de ce se întâmplă, apoi îi va fi bine, dar îl las pe el să spună. Când va fi concret totul, va vorbi el, vă va spune părerea lui. E mulţumit de ce se întâmplă şi asta ne bucură, dar, până la vară, ne va ajuta şi pe noi să ne atingem obiectivele", a spus Hagi.

"Sunt în discuţii cu Athletic Bilbao, dar nu s-a făcut nimic deocamdată, nu s-a semnat niciun contract. Eu mi-l doresc, vreau să plec într-un campionat mai puternic, mai ales că am şi demonstrat asta de când sunt la Viitorul. Cunosc limba spaniolă foarte bine, cu limba bască nu prea mă împac, dar cel mai mult contează că cei de la Athletic mă doresc. Ei au venit după mine, nu m-am oferit eu", spunea Ganea, sâmbătă, foarte încrezător că va îmbrăca tricoul bascilor încă din acest campionat.

Afla mai multe despre: viitorulcristi ganeagica hagitransferplecareanuntspania 

viewscnt
Articole similare