Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul care îi va întrista pe fanii lui Atletico. Griezmann: "Acolo vreau să îmi închei cariera"

Anunţul care îi va întrista pe fanii lui Atletico. Griezmann: "Acolo vreau să îmi închei cariera"

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann a decis în vară să rămână la Atletico Madrid, chiar dacă era dorit insistent la FC Barcelona. Acum, starul lui Atleti a dezvăluit campionatul şi ţara în care vrea să îşi încheie cariera, iar fanii madrilenilor nu vor fi fericiţi.

Campionul mondial are doar 27 de ani, însă deja şi-a făcut planuri pentru restul carierei de fotbalist. Francezul nu vrea să se retragă dintr-un campionat puternic din Europa, ci vrea să o facă din Statele Unite. "Vreau să îmi închei cariera în Statele Unite. Nu ştiu încă dacă va fi în Miami sau Los Angeles. Ambele sunt oraşe grozave", a declarat francezul pentru L'Equipe. 

"Dacă Beckham mă vrea la echipa lui, mă voi duce", a spus Griezmann, făcând referire la noua echipă a lui David Beckham, Inter Miami. 

Club Internacional de Futbol Miami, sau mai pe scurt Inter Miami, este echipa deţinută de fostul jucător de la Manchester United şi Real Madrid, care va intra în Major Soccer League, principala competiţie de fotbal din America, în 2020. 

Afla mai multe despre: atletico madridantoine griezmanndavid beckhamstatele uniteretrageremajor soccer leagueinter miami 

viewscnt
Articole similare