Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape GATA! Cehii au început tratativele pentru transferul lui Stanciu. Anunţul OFICIAL!

Aproape GATA! Cehii au început tratativele pentru transferul lui Stanciu. Anunţul OFICIAL!

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu are toate şansele să plece de Anderlecht în această iarnă. Trei cluburi vor să-l transfere pe mijlocaş, iar acesta pare hotărât să ajungă în Cehia, la Sparta Praga, acolo unde poate fi coleg cu Bogdan Vătăjelu.

Zdenek Scasny, noul director sportiv de la Sparta Praga, a declarat că Stanciu e prioritatea lui în această perioada de mercato.

"Mi-ar plăcea foarte mult ca Stanciu să vină aici. Suntem concentraţi să-l aducem pentru că îl cunoaştem foarte bine. Avem nevoie de jucători care să poată juca 10 şi 8, iar el e perfect. Nicolae este prioritatea mea din momentul în care am fost numit director sportiv. Vede jocul foarte bine, conduce mingea excelent, munceşte mult şi e o persoană foarte politicoasă", a spus Scasny.

Bogdan Vătăjelu îşi doreşte şi el să-l aibă coleg pe Nicuşor Stanciu. "Dacă ar veni Stanciu, m-aş bucura. Îmi doresc un alt român la echipă. Dar acum mă gândesc că sunt discuţii, poate doar zvonuri. L-am întrebat şi pe el legat de acest subiect. Mi-a spus că nu ştie sigur ce se va întâmpla, dar că îşi doreşte să joace mai mult. Stanciu s-ar încadra la orice echipă datorită calităţilor pe care le are" a spus Bogdan Vătăjelu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: nicusor stanciuscasnysparta praga 

viewscnt
Articole similare