Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi cea mai tare lovitură a iernii! Alex Ioniţă poate ajunge în MLS. Ce echipă îl monitorizează

Ar fi cea mai tare lovitură a iernii! Alex Ioniţă poate ajunge în MLS. Ce echipă îl monitorizează

Astra Giurgiu

Comentarii

Alex Ioniţă II este cel mai dorit jucător al Astrei. Săptămâna trecută s-a discutat despre interesul celor de la CFR Cluj şi de la Kayserispor pentru mijlocaşul pe care giurgiuvenii vor cel puţin 1,5 milioane de euro, iar ardelenii au confirmat planul, doar că n-au trimis o ofertă concretă până acum.

Se pare că alte două echipe au făcut propuneri, CS U Craiova 500.000 de euro şi doi jucători la schimb, iar Konyaspor 800.000 de euro. Mai mult, şi New York Red Bull îl monitorizează pe internaţionalul român.

”Să fie oferte! Eu vorbesc foarte des cu el, aproape zilnic, îi transmit că trebuie să fie foarte echilibrat şi să-şi impună ca target să fie mereu mai bun. Astra are mare nevoie de Ioniţă în continuare şi aş avea nevoie de el până-n vară, dar nu mă voi opune dacă va veni o ofertă bună pentru club, deoarece am această înţelegere cu şefii mei.

Cu toate acestea, Alex Ioniţă este într-un proces de definire, mai are lucruri de pus la punct şi a făcut nişte progrese uriaşe în aceste 6 luni de când îl antrenez eu. Şi vorbesc doar de această perioadă, de când îl antrenez eu, nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte. Dar mai sunt lucruri de pus la punct pentru ca el să confirme în străinătate, să nu stea 6 luni şi după aceea să vină înapoi”, a spus Edward Iordănescu.

Singurul român care a mai jucat până acum în MLS este Răzvan Cociş, însă acesta a plecat la Chicago Fire din Ucraina. 

Afla mai multe despre: alex ionitaoferteastraplecarecraiovanew yorkkayserisporcfr clujiordanescu 

viewscnt
Articole similare