Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi mutările anului în România! Doi oameni de naţională, pe lista lui Petrescu la CFR! "Sper să avem câteva surprize!"

Ar fi mutările anului în România! Doi oameni de naţională, pe lista lui Petrescu la CFR! "Sper să avem câteva surprize!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au intrat în vacanţa de iarnă despărţite de doar două puncte în clasament, iar ambele formaţii anunţă că se vor întări în pauza competiţională pentru a putea ataca titlul.

Dan Petrescu spune că inclusiv internaţionalii români Gicu Grozav şi Gabriel Torje pot reprezenta ţinte pentru CFR Cluj, în condiţiile în care ambii vor pleca în această iarnă de la Karabukspor.

"Grozav şi Torje sunt jucători foarte buni! De ce să nu-i aducem? Sper ca până în Anul Nou să avem ceva surprize sau când plecăm în cantonament să avem 2-3 jucători noi", a spus Dan Petrescu la Pro TV.

Cotat de Transkfermarkt la 2 milioane de euro, Grozav are 22 de selecţii şi 4 goluri în tricoul echipei naţionale a României. În acest sezon, mijlocaşul ofensiv a jucat 16 partide pentru Karabukspor, marcând două goluri.

Torje (28 de ani), care a strâns 18 partide, 4 goluri şi două pase decisive pentru Karabuk, tocmai şi-a reziliat contractul cu gruparea din Turcia. Mijlocaşul aparţine în continuare de formaţia rusă Akhmat Groznâi, dar impresarul său a anunţat că e în cautarea unei alte echipe, unde să ajungă fie tot sub formă de împrumut, fie definitiv.

Ambii mijlocaşi au un trecut dinamovist motiv pentru care ar fi reticienţi la un transfer la FCSB. Din acest punct de vedere, CFR are un avantaj, în condiţiile în care cei doi şi-ar dori să revină în Liga 1.

Afla mai multe despre: torjegrozavdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare