Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar putea pleca Şucu!” Scenariu ”apocaliptic” pentru Rapid, după ultimele scandaluri. ”Chiar ar fi o problemă” | EXCLUSIV

”Ar putea pleca Şucu!” Scenariu ”apocaliptic” pentru Rapid, după ultimele scandaluri. ”Chiar ar fi o problemă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapidul nu traversează o perioadă prea bună, atât din punct de vedere sportiv, cât şi administrativ.

După ce unii dintre liderii galeriei giuleştene au fost arestaţi în urma scandalului legat introducerea în stadion a materialelor pirotehnice şi deţinere de arme de foc, Rapidul a pierdut şi prima etapă din play-off, contra Farului, scor 1-2, în Giuleşti, şi a ratat şansa de a se apropia la doar un punct de FCSB, fie şi scurt timp.

Bogdan Cosmescu: ”Dacă pleacă Dan Şucu, ar fi o problemă pentru Rapid”

Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, în prezent specialist la Orange Sport, a afirmat că situaţia agitată de la Rapid l-ar putea determina pe acţionarul majoritar al clubului, Dan Şucu, să se retragă din acţionariat, sătul de eşecurile din teren şi din afara lui.

Chiar dacă acest scenariu are şanse mici să se realizeze, comentatorul Bogdan Cosmescu consideră că Rapid ar avea probleme mari, dacă Dan Şucu va decide în viitorul apropiat să ”închidă robinetul”.

Aşadar, suporterii şi jucătorii Rapidului sunt obligaţi să-şi schimbe atitudinea cât mai curând, pentru a face parte în continuare din planul exigent, ghidat către marea performanţă, gândit şi pus în practică Dan Şucu.

  • Se ştie faptul că înainte de a se implica la Rapid, Dan Şucu a fost tentat să investească la echipa lui Gică Hagi, pe atunci Viitorul Constanţa.

Iată cum a decurs dialogul dintre Bogdan Cosmescu, Constantin Zotta, Dan Udrea şi Basarab Panduru, din studioul Orange Sport:

  • Bogdan Cosmescu: ”Să fii acolo, să fii atât de bine, după 4-0. Să depinzi de tine. Să vii la un punct de FCSB, care juca cu Sepsi, să pui presiune. Şi tu să dai cu piciorul unei asemenea situaţii. Poate la vară vor pleca Rrahmani şi Krasniqi. Până iei alţii. Trebuie să o iei de la început”.
     
  • Constantin Zotta: ”Poate fi mai rău decât Rrahmani şi Krasniqi. Poate să plece Dan Şucu”.
     
  • Bogdan Cosmescu: ”Atunci chiar ar fi o problemă!”.
     
  • Constantin Zotta: ”Poate cel mai mare transfer al Rapidului este Şucu. A venit cu un model de business, care înţelege business”.
     
  • Dan Udrea: ”Nu poate, sigur e”.
     
  • Basarab Panduru: ”A şi ştiut unde vine”.
     
  • Dan Udrea: ”Nu cred că a ştiut pe de-a întregul”.

 

Afla mai multe despre: dan sucubogdan cosmescuconstantin zottadan udreabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare