Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aranjament la Viitorul - ASA Târgu Mureş 6-1? Un jucător al oaspeţilor: ”Suna telefonul să se bage la pariuri”

Aranjament la Viitorul - ASA Târgu Mureş 6-1? Un jucător al oaspeţilor: ”Suna telefonul să se bage la pariuri”

Fotbal

Comentarii

Fostul mijlocaş Claudiu Voiculeţ (37 de ani), fost jucător la Farul, Internaţional Piteşti, Pandurii Tg.Jiu, CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş, a declarat că a participat la numeroase partide aranjate din fotbalul românesc. În plus, şi-a amintit detalii despre un duel Viitorul - ASA, din sezonul 2015-2016.

Retras în urmă cu şase ani din activitatea, Claudiu Voiculeţ a afirmat că partida dintre Viitorul Constanţa şi ASA Târgu Mureş, încheiată cu victoria formaţiei lui Gheorghe Hagi cu 6-1, din sezonul 2015/2016, a fost aranjată.

  • Fotbalistul a fost titular, însă a fost schimbat în minutul 57, după ce a cerut explicit acest lucru.

Claudiu Voiculeţ indică un aranjament la partida Viitorul - ASA Târgu Mureş 6-1

Înaintea acelei partide, mai mulţi jucători cu experienţă din lotul celor de la ASA Târgu Mureş au fost acuzaţi de faptul că s-au dat ”loviţi” pentru a nu juca contra Viitorului, conştienţi de faptul că meciul nu se va disputa într-o singură direcţie. Şi aşa s-a dovedit a fi.

Unul dintre jucătorii care au încercat să refuze participarea a fost chiar Claudiu Voiculeţ. Cu toate acestea, a fost titular, dar a ieşit imediat după pauză, siderat de faptul că a putut lua parte la un meci care, în opinia sa, a fost precum o ”piesă de teatru”, la capătul căreia Viitorul trebuia să iasă învingătoare.

Aaaaa. Am vrut să ies la pauză la meciul ăsta (n.r. - Viitorul - ASA 6-1). Şi am ieşit în minutul…nu mai ştiu (n.r. - Voiculeţ a ieşit în minutul 57). Am mers cu echipa, nu mai ştiu cine era antrenor (n.r. - George Ciorceri). Ăla a fost, da. Suna telefonul cu o seară înainte ca să bage toţi la pariuri.

Da. Da. Asta e, mai sunt şi din astea. Dar cred că se întâmplă peste tot. Eu am vrut să nu fiu eu implicat, atât. Restul…că se întâmplă, te enervezi. Am spus-o şi atunci, e interviul. Am spus că am venit aici ca la…dacă ştiam, nu mergeam. Am mai făcut şi atâta drum.

Păi, ce?! Atunci a fost chiar aşa…Eu nu ştiu cum poţi să faci şi să te mai uiţi în ochii cuiva după ce faci asta”, a povestit Claudiu Voiculeţ, conform gsp.ro.

Echipele de start la partida Viitorul - ASA Târgu Mureş 6-1

  • Au marcat: I. Hagi (min. 20, 25), Boli (min. 37), Casap (min. 48), Tănase (min. 67 şi 90+3) / Dedov (min. 32)

Viitorul: Tordai - Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea - Filip, Nedelcu, Pablo de Lucas - Chiţu, I.Hagi, Fl.Tănase.
Au mai intrat: Fl.Coman, Casap, Băluţă.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

ASA: Stăncioiu - L.Buş, Muth, Candrea, Borza - Gorobsov, Brandan - Dedov, Voiculeţ, Feketics - Ciolacu.
Au mai intrat: R.Stoica, German, Şut.
Antrenor: George Ciorceri.

Afla mai multe despre: viitorul constantaasa targu muresclaudiu voiculet 

viewscnt
Articole similare