Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are sau nu Juventus procent din vânzarea lui Radu Drăguşin? Documentul care face lumină în acest caz

Are sau nu Juventus procent din vânzarea lui Radu Drăguşin? Documentul care face lumină în acest caz

Fotbal

Comentarii

În ultimele ore, în Italia a apărut informaţia că Juventus Torino ar deţine 20% din viitoarea vânzare a lui Radu Drăguşin, clauză inserată în momentul vânzării sale la Genoa.

”Corriere dello Sport” a anunţat, recent, că Juventus şi-a păstrat 20% din drepturile federative ale lui Radu Drăguşin în momentul vânzării sale, iar acum ar încasa aproximativ 5.000.000 de euro, dacă fotbalistul va fi cedat pe suma vehiculată: 25.000.000 de euro.

Juventus NU deţine procent din Radu Drăguşin!

Cu toate acestea, ”Calciomercato” a pus mâna pe un document care demonstrează că nu există niciun astfel de procent în înţelegerea dintre Juventus Torino şi Genoa.

Iată ce scriu jurnaliştii italieni în această chestiune: 

Nicio clauză pro-Juventus. Spre deosebire de informaţiile apărute în ultimele ore, eventualul transfer al lui Radu Drăguşin de la Genoa nu ar aduce niciun beneficiu alb-negrilor.

Analizând comunicatul emis de clubul torinez pe 14 iulie 2022, ziua trecerii fundaşului român la echipa roş-albastră, nu există nicio menţiune referitoare la un procentaj din viitoarea revânzarea jucătorului care să fie destinată Juventusului”

Documentul, obligatoriu pentru un club listat la bursă, aşa cum este Juventus, vorbeşte despre obligaţia lui Genoa de a-l achiziţiona definitiv pe jucător la atingerea anumitelor obiective sportive în cursul sezonului 2022/2023.

Oferta pentru achiziţia definită este 5,5 milioane de euro, de plată în două tranşe. Afacerea se poate majora cu o sumă maximă de 1,8 milioane de euro la atingerea unor obiective sportive specifice.

Lucru care s-a întâmplat efectiv în ianuarie anul trecut, când Grifonii l-au cumpărat pe Drăguşin pentru un total de 7,3 milioane de euro. Fiecare cent pe care Genoa îl va obţine dintr-o eventuală vânzare a tânărului de 21 de ani din Bucureşti va ajunge, aşadar, în casieria echipei roş-albastre", a notat ”calciomercato.ro”.

Rămâne de văzut care va fi alegerea lui Radu Drăguşin, dacă va merge la Napoli sau va opta pentru Premier League, acolo unde este dorit de Tottenham Hotspur.

Informaţiile venite dinspre Italia anunţă că Napoli a înaintat o ofertă de 20 de milioane de euro, plus Leo Ostigard, dar şi Alessandro Zanoli sub formă de împrumut.

De asemenea, Tottenham Hotspur a făcut şi ea o ofertă: 26 de milioane de euro!

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventusgenoa 

viewscnt
Articole similare