Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal şi Manchester City, derby pentru semnătura starului Barcelonei!

Arsenal şi Manchester City, derby pentru semnătura starului Barcelonei!

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Spania anunţă că Arsenal şi Manchester City, două dintre cele mai importante echipe din Premier League, îşi doresc să transfere acelaşi jucător: un fotbalist-vedetă de la Barcelona, care a deschis uşa plecării de la formaţia de pe Camp Nou.

Este vorba despre Frenkie de Jong (26 de ani), care mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2026 şi care până acum s-a opus plecării de pe Camp Nou, iar acum nu mai respinge cu ferocitate această ideea, deşi e unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Xavi.

Arsenal şi Manchester City se luptă pentru semnătura lui Frenkie de Jong

Ca atare, Arsenal şi Manchester City au întrebat, fiecare, despre situaţia lui Frenkie de Jong, Barcelona fiind deschisă să-l vândă pe starul olandez pentru a face rost de bani, având în vedere situaţia financiară precară a clubului. Catalanii au vrut să-l vândă pe De Jong şi în vara trecută, când Manchester United l-a dorit.

Cele două cluburi din Premier League îşi doresc să se întărească la mijlocul terenului şi aşteaptă o decizie finală în cazul lui De Jong pentru a face sau nu o ofertă oficială de transfer. Frenkie De Jong a jucat 22 de meciuri (1924 de minute) în toate competiţiile sezonului pentru Barcelona, timp în care a marcat o dată.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Frenkie De Jong în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: arsenalmanchester citytransferfrenkie de jongbarcelona 

viewscnt
Articole similare