Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arteta, supărat pe VAR după Arsenal - West Ham 0-2: ”Cu toată tehnologia pe care o avem, e păcat că nu putem spune clar”

Arteta, supărat pe VAR după Arsenal - West Ham 0-2: ”Cu toată tehnologia pe care o avem, e păcat că nu putem spune clar”

Arsenal

Comentarii

Antrenorul celor de la Arsenal, Mikel Arteta (41 de ani), a tras concluzii dure după eşecul de pe Emirates suferit în faţa lui West Ham.

Arsenal a pierdut meciul de pe teren propriu cu West Ham, scor 0-2, în etapa a 19-a din Premier League.

Golurile au fost marcate de Tomas Soucek (13) şi Konstantinos Mavropanos (55). ”Ciocănarii” au mai ratat un penalty în prelungirile partidei.

Dar nu au lipsit controversele cu privire la arbitraj nici la acest meci, iar acum a fost rândul ”tunarilor” să se simtă dezavantajaţi.

La primul gol marcat de West Ham, mingea a părut că a ieşit din teren, înainte ca Jarrod Bowen să centreze pentru marcatorul Tomas Soucek.

Decizia din teren a fost gol, iar faza a fost analizată de VAR, unde, după mai multe minute, oficialii o nu au putut lua o decizie.

Reluările pe care le aveau la dispoziţie nu erau concludente, astfel încât a rămas decizia luată în primă fază în teren de brigada condusă de Michael Oliver.

”O felicit pe West Ham şi îmi laud jucătorii”

La finalul partidei, Mikel Arteta a adus reproşuri oficialilor din cabina VAR, subliniind faptul că este păcat că tehnologia de care dispune fotbalul în acest moment nu a reuşit să dea un verdict clar.

”Dacă tehnologia pe care o avem în acest moment nu este suficient de bună să ne ofere un răspuns, ce ne rămâne de făcut este să câştigăm meciul.

Nu am revăzut faza. Ei au spus că nu e concludentă reluarea. E păcat că nu putem spune clar dacă a ieşit sau nu din teren, cu toată tehnologia pe care o avem. A trecut. Nu mai avem ce să facem acum”, a declarat Arteta, potrivit dailymail.co.uk.

Cât despre jocul în sine, Mikel Arteta şi-a felicitat adversarii şi şi-a lăudat elevii.

”O felicit pe West Ham şi îmi laud jucătorii. Asta pot să vă spun. Acesta este fotbalul. Când te uiţi la câte faze am creat, rezultatul este dezamăgitor. Dar ei au fost mai buni decât noi, atât în careul nostru, cât şi în careul lor.

Azi (n.r. ieri) nu a fost suficient pentru a câştiga. Trebuie să facem un pas în faţă pentru a câştiga meciurile după ocaziile create, deoarece echipa a meritat să câştige, fără îndoială”, a adăugat antrenorul lui Arsenal.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalmikel arteta 

viewscnt
Articole similare