Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa ne rotunjim veniturile miercuri, pariind pe meciurile din Cupa României!

Aşa ne rotunjim veniturile miercuri, pariind pe meciurile din Cupa României!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Vă propunem câteva analize şi sugestii de ponturi interesante pentru meciurile de miercuri din şaisprezecimile Cupei României.

Printre partidele prefaţate, se numără şi confruntarea istorică dintre Politehnica Timişoara şi Poli Timişoara, adică două echipe care îşi doresc să reprezinte acelaşi lucru. Te invităm să urmăreşti analiza specialiştilor noştri şi să ne spui care sunt sugestiile tale pentru aceste meciuri!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN CUPA ROMÂNIEI – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

AFC Hermannstadt vs FC Voluntari



Liderul ligii secunde primeşte vizita deţinătoarei trofeului, FC Voluntari, într-o partidă care se anunţă ca fiind destul de echilibrată prin prisma cotelor oferite de casele de pariuri online. Echipa înfiinţată în 2015 pare a avut un parcurs excelent şi este în cărţi pentru a promova la finele sezonului în Liga 1. Sibienii au fost învinşi o singură dată în acest sezon, în deplasare de la Satu Mare, iar de atunci au legat o serie pozitivă de 10 rezultate, dintre care 8 au fost victorii.

De cealaltă parte, echipa antrenată de Claudiu Niculescu continuă să aibă un parcurs imprevizibil. Ilfovenii, care nu au jucat pe teren propriu nici un meci până la partida din runda a 14-a, în care au remizat pe arena Anghel Iordănescu cu scorul de 0-0, par să joace mai bine în deplasare în această campanie. De altfel, în ultima etapă, Tudorie şi compania s-au impus la Giurgiu în ultima etapă cu scorul de 2-3.

Voluntari – Nici un pariu pe egal @ 1.91 la Betano – Pariază aici!

Sub 2.5 goluri @ 1.71 la Netbet – Pariază aici!

Concordia Chiajna vs Astra Giurgiu



Ion Moldovan a reuşit să resusciteze echipa pe care a preluat-o în urmă cu o lună de zile, reuşind să câştige 4 meciuri consecutive, însă minunea a ţinut până la meciul cu CSU Craiova, din ultima etapă. Totodată, aducerea lui Claudiu Bumba a reprezentat un mare plus pentru Concordia, formaţie care a reuşit să scape pentru moment de emoţiile retrogradării. 10 goluri a marcat Chiajna în ultimele 5 partide, dintre care 9 au fost reuşite de Batin şi Bumba.

Astra traversează o criză de rezultate, după ce a avut un start de campanie excelent în condiţiile date. Elevii lui Edward Iordănescu nu au simţit gustul victoriei în ultimele 5 etape, dintre care două au fost pierdute pe teren propriu cu scorul de 2-3. În celelalte 3 meciuri din această serie, giurgiuvenii au marcat un singur gol, obţinând 3 remize. Cu toate acestea, fosta campioană a României ocupă poziţia a patra în clasamentul Ligii 1 şi păstrează şanse reale de a prinde play-off-ul.

Ambele marchează @ 1.90 la Sportingbet – Pariază aici!

Peste 2.5 goluri @ 2.30 la Unibet – Pariază aici!

ASU Politehnica Timişoara vs ACS Poli Timişoara



Politehnica Timişoara vs. Poli Timişoara! Da, oameni buni, s-a ajuns şi la asta, iar în anii următori am putea să mai întâlnim şi alte cazuri de acest fel. Ce-ar fi ca în 2020 să avem în semifinalele Cupei României 3 echipe Rapid Bucureşti? Revenind la partida cu pricina, trebuie să specificăm faptul că echipa care va fi gazda acestui meci este divizionara secundă. Aşadar, se întâlneşte echipa de pe locul 7 din Liga 2 cu echipa de pe locul 10 din Liga 1.

Formaţia antrenată de Bogdan Andone traversează o formă bună, bifând 3 victorii în ultimele 5 partide, lucru pe care nu îl putem spune şi despre băieţii lui Ionuţ Popa, care au fost învinşi de 4 ori în ultimele 5 etape şi care tocmai au fost umiliţi de FCSB în Liga 1 cu scorul de 7-0. Chiar dacă partida în sine nu ar trebui să aibă o miză deosebită, confruntarea din şaisprezecimile Cupei Românie va fi o partidă cu o încărcătura deosebită, prin prisma rivalităţii galeriilor, care în mod ironic, ar putea cânta la unison. Un lucru este însă cert: vor veni foarte mulţi oameni la stadion şi poate că după mulţi ani, chiar îl vor umple!

Ambele echipe vor marca @ 1.66 la Betfair – Pariază aici! 

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN CUPA ROMÂNIEI. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportivepublicitatecupa romaniei 

viewscnt
Articole similare