Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atunci mi-am dat seama că ceva e în neregulă". Şumudică, surprins de plecarea lui Dan Petrescu. Mesaj pentru fosta echipă: "E greu să vii după mine"

"Atunci mi-am dat seama că ceva e în neregulă". Şumudică, surprins de plecarea lui Dan Petrescu. Mesaj pentru fosta echipă: "E greu să vii după mine"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Rizespor, Marius Şumudică, a reacţionat la vestea despărţirii lui Dan Petrescu de Kayserispor. De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre cel care l-a înlocuit la Gaziantep, Ricardo Sa Pinto.

"Era greu să vii după Şumudică, având în vedere că am lăsat echipa pe locul 3"

„În Turcia e greu să antrenezi. În retur se fac puncte foarte greu. Este un campionat foarte puternic, cu străini care câştigă chiar milioane de euro, plus turci foarte buni. Este un campionat în care se poate întâmpla orice, să nu credeţi că e uşor să antrenezi în Turcia. Câţi antrenori străini mai sunt în Turcia la ora actuală? Doar Sa Pinto, care a venit după mine la Gaziantep şi care are o viaţă destul de grea acolo. Era greu să vii după Şumudică, având în vedere că am lăsat echipa pe locul 3", a declarat Şumudică la PRO X.

Marius Şumudică, despre plecarea lui Dan Petrescu

Antrenorul român de la Rizespor a comentat şi plecarea lui Dan Petrescu de pe banca lui Kayserispor"Ne mirăm, ne întrebăm de ce s-a întâmplat asta cu Petrescu. Lumea nu te aşteaptă. Nu am vrut să vorbesc cu nimeni de la Kayseri. Kayseri este o echipă care a investit 17 milioane de euro. Dan Petrescu a putut să facă transferuri, a avut timp să facă unele mutări. Kayseri este un club foarte bun, care a investit foarte mult. 

Dar nu putem pune la îndoială valoarea lui Dan Petrescu ca antrenor. A câştigat 3 titluri, e unul dintre cei mai buni antrenori români. Dar în Turcia e greu, drept dovadă şi ceea ce mi se întâmplă mie în momentul de faţă. Ştiam că Dan Petrescu e contestat de fani din cauza jocului şi a rezultatelor, mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Nu mă aşteptam totuşi, sub nicio formă, să fie demis.

Eu am vorbit cu Dan Petrescu la momentul respectiv (n.r. - înainte să accepte oferta), i-am dat toate detaliile necesare. La început am fost mâhnit că nu mă sunase, eu dorind să îl ajut. Am vorbit cu el vreo 45 de minute, i-am explicat absolut tot. Nu ştiu dacă s-a aventurat, eu zic că nu a fost un pas în spate pentru el”, a mai spus Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudicadan petrescumarius sumudica turciadan petrescu kayserispor 

viewscnt
Articole similare