Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona se pregăteşte să destabilizeze echipa lui Ronaldo. Ce super ofertă pregătesc extratereştrii

Barcelona se pregăteşte să destabilizeze echipa lui Ronaldo. Ce super ofertă pregătesc extratereştrii

FC Barcelona

Comentarii

Peste mai puţin de o lună începe perioada de transferuri în Spania şi se pregătesc câteva "bombe". Catalanii au pus ochii pe un coleg de-ai lui Ronaldo de la Juventus.

Presa din Italia a început cu dezvăluirile cu puţin timp înainte de startul perioadei de transferuri, care e anunţat chiar în prima zi a lui 2019 atât în Italia, cât şi în Spania. Corriere dello Sport scrie că Barcelona pregăteşte 60 de milioane de euro pentru colegul lui Ronaldo, Rodrigo Bentancur.

Juventus i-a plătit lui Boca Juniors 10,5 milioane de euro în vara lui 2017 în schimbul tânărului uruguyan şi încă păstrează 50% din drepturile sale. Cu alte cuvinte, jumătate din posibilul său transfer de la Juventus, la Barcelona i-ar reveni echipei sudamericane. 

Betancur a impresionat până acum la Juventus şi e între revelaţiile sezonului. A jucat în 17 partide până acum în acest sezon: 12 în campionat, trei în Liga Campionilor şi două în cupă. Uruguyanul a şi marcat de două ori pentru italieni, ultima dată pe 1 decembrie contra Fiorentinei. 

Afla mai multe despre: barcelonajuventusbentancurtransfer60 de milioaneeurola liga 

viewscnt
Articole similare