Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar, furios după decizia Comisiei de Recurs, în cazul lui Hakim Abdallah: "Poate sunt interese. Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?"

Romario Benzar, furios după decizia Comisiei de Recurs, în cazul lui Hakim Abdallah: "Poate sunt interese. Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?"

Superliga

Comentarii

Romario Benzar, fundaşul dreapta titular al celor de la FC Botoşani, a suferit o accidentare în meciul echipei botoşănene de pe teren propriu, în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

Fostul fotbalist al Farului a fost lovit grav de către atacantul din Madagascar al celor de la Dinamo, Hakim Abdallah, care a văzut cartonaşul roşu după intrarea sa necontrolată, la nivelul capului. Abdallah a primit o suspendare de şase etape în urma intrării sale asupra lui Romario Benzar, însă, suspendarea iniţială a fost redusă în urma deciziei luate de Comisia de Recurs.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, Abdallah va putea juca pentru Dinamo în ultimul meci al "câinilor", în acest sezon, meciul de pe teren propriu în faţa celor de la UTA Arad. Romario Benzar a reacţionat după decizia Comisiei de Recurs de a reduce numărul de etape de suspendare primite de Hakim Abdallah şi a menţionat clar că nu este de acord cu această decizie.

Romario Benzar: "Rana mea nu s-a vindecat nici acum"

"Spun că şi şase etape au fost prea puţine! Pentru că eu am suferit mult şi încă o fac. Ce trebuia să-mi facă? Să mă omoare? Nu este destul că am capul plin de fire, că port o cască şi îmi curge sânge după fiecare antrenament? Rana mea nu s-a vindecat nici acum şi comisiile astea, ce sunt ele, că nu mă pricep, iau astfel de decizii, reduci de la şase la două!

Nu ştiu ce să spun, poate sunt interese. Se trece prea uşor peste aşa ceva, nu poţi să faci ce vrei şi comisia nu ştiu care să te ierte că aşa vrea cineva. Una să dea şase, alta… două, e o diferenţă de neînţeles.", a declarat Romario Benzar, conform prosport.ro

Benzar a menţionat, însă, faptul că Abdallah şi-a recunoscut greşeala şi şi-a înaintat scuzele în faţa fostului jucător de la FCSB.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Mi-a dat un mesaj şi i-am acceptat scuzele. Dar eu rămân cu tăietura în cap şi el cu două etape de suspendare. Asta e realitatea, se trece foarte uşor peste o accidentare gravă şi cred că vor urma lucruri şi mai dure. Îmi este teamă de ultima etapă. Sunt sigur că nici Luca Mihai nu se simte bine cu treaba asta, am auzit şi eu de la colegi că încă are probleme şi uitaţi că el nu a revenit pe gazon, e clar că ceva nu e cum trebuie. Dar suntem în România, fiecare face ce vrea, să ne rugăm să rămânem sănătoşi.", a mai spus Benzar.

Afla mai multe despre: romario benzarhakim abdallahfc botosanidinamouta aradplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare