Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Uite ce ştie să facă cu mingea ”noul Neymar”. Are doar 16 ani, dar Barcelona vrea să plătească o avere pentru el!

VIDEO | Uite ce ştie să facă cu mingea ”noul Neymar”. Are doar 16 ani, dar Barcelona vrea să plătească o avere pentru el!
Comentarii

Barcelona are de gând să-şi rezolve într-un fel sau altul viitorul. Neymar era văzut drept noul lider al Barcelonei după ce Leo Messi se va retrage, însă brazilianul a avut alte planuri. Acum, gruparea ”blaugrana” s-a orientat către un alt fotbalist crescut în Brazilia.

Lincoln, puştiul în vârstă de 16 ani care se află sub contract cu Flamengo, le-a atras atenţia oficialilor brazilieni la Campionatul Mondial Under 17. În această competiţie, atacantul a marcat trei goluri, iar Barcelona a luat imediat legătura cu reprezentanţii fotbalistului! 

Jucătorul are un corp excelent pentru vârsta lui - 1,80 metri şi se află încă în creştere! Acesta mai are contract cu Flamengo până în 2018. Flamengo le-a cerut Barcelonei 30.000.000 de euro în schimbul lui Lincoln, o sumă pe care catalanii sunt dispuşi s-o dea.

Afla mai multe despre: barcelonalincolnbraziliaflamengo 

viewscnt
Articole similare