Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen, victorie clară cu Stuttgart. Harry Kane, record de goluri absolut în Bundesliga. Scor identic şi pentru Bayer Leverkusen

Bayern Munchen, victorie clară cu Stuttgart. Harry Kane, record de goluri absolut în Bundesliga. Scor identic şi pentru Bayer Leverkusen

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen merg braţ la braţ şi şi-au câştigat meciurile din această etapă din Bundesliga cu scor identic, 3-0.

Bayern Munchen a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia VfB Stuttgart, în etapa a 15-a din Bundesliga. Atacantul englez Harry Kane a înscris cel de-al 20-lea său gol în campionat.

Bayern a început ideal meciul cu Stuttgart: pasă Leroy Sane pentru Harry Kane şi gol în minutul 2 pentru golgeterul la zi al Bundesligii. A fost cel mai rapid gol marcat de bavarezi în acest sezon.

În minutul 25, gazdele au avut un gol al sud-coreeanului Min-Jae Kim anulat de VAR. Bayern a mai avut un gol anulat de VAR pentru ofsaid, înscris de Thomas Muller în minutul 45+2, dar Harry Kane a reuşit dubla în minutul 55, ajungând la cota 20 de goluri marcate în numai 15 etape, record absolut în Bundesliga după acest număr de runde.

În minutul 63, Min-Jae Kim a marcat şi el un gol valabil şi Bayern s-a impus cu 3-0. Bavarezii sunt pe locul secund în clasament, cu 35 de puncte, iar VfB Stuttgart se află pe locul 4, cu 31 de puncte.

Într-un alt meci disputat duminică, Bayer Leverkusen a trecut de Eintracht Frankfurt cu 3-0. Au marcat Victor Boniface (14), Jeremie Frimpong (51) şi Florian Wirtz (57), iar formaţia pregătită de Xabi Alonso ocupă primul loc al ierarhiei în Bundesliga, cu 39 de puncte.

De altfel, ”farmaciştii” vor încheia anul pe primul loc, indiferent de rezultatele din ultima etapă a campionatului german în 2023.

Afla mai multe despre: bundesligabayer leverkusenbayern munchenharry kane 

viewscnt
Articole similare