Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Begu şi Niculescu şi-au aflat adversarele din semifinalele probei de dublu de la Australian Open. Meci greu pentru românce

Begu şi Niculescu şi-au aflat adversarele din semifinalele probei de dublu de la Australian Open. Meci greu pentru românce

Tenis

Comentarii

Perchea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numărul 2, a învins, marţi, cu scorul de 0-6, 6-1, 7-6 (2), cuplul Gabriela Dabrovski/Yifan Xu (Canada/China), în sferturile de finală ale Australian Open.

În faza următoare, învingătoarele, campioane la ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, vor da piept, miercuri, după ora 06.00, cu echipa Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu. La Londra, Makarova şi Vesnina au trecut, în finală, cu un dublu 6-0, de cuplul Monica Niculescu/Chan Hao-ching (România/Taiwan).

La Melbourne, Begu şi Niculescu, cap de serie numărul 10, au învins, marţi, în sferturi, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-0, cuplul american Jennifer Brady/Vania King.

În cealaltă semifinală se vor întâlni echipele Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa) - Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (Taiwan/China).

Afla mai multe despre: irina begumonica niculescutenisaustralian open 

viewscnt
Articole similare