Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 06.04.2018. Goluri înainte de Paşte

Bilet goluri 06.04.2018. Goluri înainte de Paşte

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 06.04.2018. Printre cele mai tari meciuri ale zilei se numără St. Etienne - PSG şi Hannover - Werder Bremen, însă este de urmărit şi duelul dintre Deportivo la Coruna şi Malaga.

Bilet goluri 06.04.2018

St. Etienne - PSG este meciul care deschide runda 32 în Ligue 1. Parizienii pot câştiga titlul în această etapă, însă au nevoie de mai mult decât o victorie în meciul din această seară. Pentru a obţine titlul de campioană cu şase etape înainte de final, PSG trebuie să se impună cu St. Etienne şi AS Monaco să piardă duelul pe care îl joacă în acest weekend, în acest moment fiind 16 puncte între cele două echipe. Dacă se întâmplă aceste rezultate, vor rămâne şase partide şi 19 puncte distanţa, care nu mai poate fi recuperată matematic. Din acest motiv, suntem de părere că parizienii se vor arunca în atac şi vom vedea foarte multe goluri în acest duel.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea joc de pe biletul cu goluri este cel dintre Hannover şi Werder Bremen, două echipe de mijlocul clasamentului, care nu au nici grija retrogradării şi nici şanse la cupele europene. Relaxarea este cuvântul care descrie atmosfera din vestiarul celor două echipe, aşa că avem şanse foarte mari să vedem multe reuşite într-o partidă care se anunţă cel puţin interesantă. 

Bilet goluri 06.04.2018

Închidem biletul cu goluri de vineri cu un duel din La Liga, unde joacă Deportivo la Coruna şi Malaga. Gazdele sunt într-o formă jalnică, având nu mai puţin de 15 meciuri la rând fără victorie. De partea cealaltă, Malaga a reuşit să câştige runda trecută, pe teren propriu, 1-0 cu Villarreal. Având în vedere problemele pe care le are, Deportivo va ieşi probabil la atac foarte repede, aşa că ne aşteptăm la goluri. La cel puţin două.

Bilet goluri 06.04.2018
St. Etienne - PSG Peste 2,5 goluri @ 1.47
Hannover - Werder Ambele înscriu @ 1.60
Deportivo - Malaga Peste 1,5 goluri @ 1.40
Curs final: 3.29

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbilet goluripsg 

viewscnt
Articole similare